Ett verk av Gud?

vi växer, jag gillare. men varför kan man inte kommentera A's inlägg???

strange... kanske guds verk att man inte ska ifrågasätta henne, denna kloka kvinna... ;)

Jag fick det ändå bäst

Under de senaste veckorna har jag haft förmånen att spendera tid på ett av stans bästa hotell. All inclusive är bara föramnet. En egen nyckel, eget rum och egen kaffekopp. När jag checkar in har jag nybäddad eller ombäddad säng, en nytvättad handduk ligger snyggt ihoprullad på mitt rum. Nytvättade sängkläder och doft av ajax ( i love ajax by the way) möter mig i dörren. På morgonen vaknar jag av en doft av nypressat kaffe och frukosten står på bordet. Lunchmenyn består mestadels av vilt och öppnar man vinkylen möts man av en kran där man kan tappa upp sitt roséglas anytime. På kvällarna kommer gottebuffén fram och det är bara att frossa till en bra film på denna fantastiska tjocktv`n. Och det bästa av allt är denna helt oslagbara värdinna som ställer upp i vått och torrt, detta ältande hon måste höra på, hennes kloka ord och det har till och med gått så långt att hon tar mina arbetspass. Vilken kvinna! Dessa veckor på hotellet kommer så småningom ta slut och ärligt talat, jag vet inte hur jag ska klara mig utan det. Jag ger hotellet fem stjärnor och en stjärna i det blå till bästa bästa hotellvärdinna!


inte djupa men mjuka spår

Dom senaste dagarna har jag konstaterat en del saker. En del av dessa är att jag i förrförrförr går insåg att jag inte längre får igen översta knappen på mina arbetsbyxor, what??!? Måste ha varit något slags fel på just dessa, men ack när jag bytte paret mot nya så får jag inte igen dom två översta knapparna. Vad hände? I går skulle jag laga till några kablar under ett skrivbord och krälade som en säl och kan inte påstå att jag kände mig smidig och atletisk direkt. Vad hände? Idag ska det packas kläder och upptäcker att jag inte får på mig ett par vanliga jeans? Uppenbarligen har sommaren 2010 satt mjuka spår!!

Lagom

Jag vet inte riktigt vart jag ska, men jag ska komma dit
Moral och etik säger mig att lagom är skit
-Snook

Husgudar, talar fan sanning.

Suga på fel pinne

igår gick fyra av trosdansörerna ut och svängde på sina lurviga. premiären för +27 för några av oss, och oj vilken kväll!

det i särklass roligaste var dock då en av oss skulle posa lite tjusigt med sin gt. och sög som en tok... till jag vek mig dubbel av skratt då det inte var suröret som sögs på utan på drinkpinnen. ja well, inte lätt att suga på rätt pinne varje gång liksom. det har vi ju märkt...


Sommaren 2010

Sommaren 2010 är över. Det sa bara schwiszz så var den förbi! Vad hände? Vad hände inte? Vad hände som inte fick hända? Och vad skulle hända som inte skedde? Förmodligen både det ena och det andra! Är det dax för vardag igen? Nääää icket säger jag!! Nu kör vi!! Här ska inte krypas in och tändas några mysljus under en filt i soffan! Jag börjar med att försöka strukturera min vardag och skriva en komma i håg lista (ja, jag HAR blivit virrig)i natt, så är jag redo sen. Redo för en höst min kropp och själ ej skådat i mannaminne! Välkommen en bra och underbar höst! Vi säger så!

Vi fick d bäst

Ett livstecken från de soldyrkande trosdansöserna kommer här! Våra världproblem består i av hur vi ska hinna äta allt och hur dagarna bara sveper förbi oss. Standard kommentarer är (upprepas ett antal gånger per dag) Vi fick d bäst, herregud så varmt, och speedoo gå hem!!! Vi har hunnit utsättas ett antal gånger för åsynen av speedo karlar, och den mest absurda är pappan med gula speedos som dessutom är genomskinliga, man ser helt uppenbart att pungen ej är rakad och att han dessutom har en handflata stor hårväxt på vardera skinka. Som medmänskliga svenskar vi är har vi även hunnit rädda ett svenskt par från att få två ej ack så härliga ryss karlar till sällskap vid deras middags bord, detta blev en rolig i historia som mynnar i att repliken kommer på stranden "där är ryssarna" låssas sova! Och två rosor ligger i sopkorgen på rummet. På återseende i kalla schweden på onsdag!

We are the intresting people

idag har jag hunnit se en hel del realityserier. fråga inte, jag har helt enkelt haft en lugn bakisdag.

hur som, det jag började fundera på är: lever de egentligen så jävla kul? eller är det bara grejen att se någon annans liv på tv som fashinerar oss? ibland brukar jag tänka på det då jag träffar mina chicas. tänk om världen kunde höra oss. tänk om vi hade en fet kamera upptryckt i ansiktet men ändå snackade på precis som vi gör?

jag kan emellanåt tycka att mitt liv inte är speciellt intressant. jag går till jobbet. jag umgås med mina vänner. jag tränar (ok, i perioder). jag ser på tv. jag dricker rosé och går ut och dansar. jag skvallrar och skrattar. jag skickar sms till både rätt och fel personer. men det är ju precis vad de också gör!

jag tror fan vi skulle kunna pull off en realityshow. jag tror människor skulle bli shockade av allt vi avhandlar under en karusell eller inte att förglömma på facebookchatten. the hills och liknande, skit ner er, trosdansörerna skulle bräcka er anytime!

om vi inte hade någon slags jävla farstu och inte skulle gå med på den dära kameran...

Muffmammans vara eller icke vara

Jag har nu fått det bekräftat. Alla dessa diskussioner vi haft denna sommar om muffmammor verkligen existerar. En 5-åring blev hennes fall. Det finns hår från naveln o ner, nästan lika långt som mitt hår (på huvudet alltså).
Förmodligen med lätt röd ton, kanske lite lockar ibland när det är hög luftfuktighet, som mitt hår (på huvudet alltså).
Vad står dessa mammor mer för? Familjen och hemmet är deras allt. Jag är övertygad om att de bakar fler bullar och oftare. De syltar, saftar och lägger in. De får av nån anledning till det oftare och producerar barn efter barn. Deras män måste bara älska denna muff. De leker livat med både sina barn och sin man, gärna upp ibland andra och inför publik. Jag har tillochmed sett muffmammor spela fotboll. De har en muffaura runt sig utan dess like och utstrålar fantastisk energi. De har ett bra jobb där de gärna hjälper, stöttar och rehabiliterar. Men familjen är deras allt och hon är allt för familjen. Utan muffmamman skulle allt rasa. Försök själv urskilja en muffmamma på stan från oss vanliga mammor, det är enkelt, vi kommer inte ens i närheten av hennes godhet.
Halleluja för muffmamman.


Ingen MM där...

Kim Kardashian är ingen MM...

You and me both?

Jag har en egenskap, jag gillar att prata ihjäl saker. Jag tror att det enda sättet att verkligen bli av med issues är att prata ihjäl problemet. Pratar med tillräckligt mycket om det så försvinner det, det löses upp i tomma intet och man mår bättre sen.

Nu till problemet. Hur får man andra att inse detta?
Hur övertalar man andra om att det inte funkar att sticka huvudet i sanden och låtsas som inget?

Kort sagt. Hur får man andra att förstå att deras sätt är fel och mitt är rätt?

My life

för övrigt har jag två saker jag lever efter just nu:

MAN LEVER BARA EN GÅNG.

och

ALLT HANDLAR OM INSTÄLLNINGEN.

jepps, tänkte bara berätta det för er. och för mig själv kanske då jag ibland kan glömma bort det.

I AM BACK!

i am back, baby! i'm back! (den som klurar ut vilken seriereklam det kommer från får en kram eller nåt liknande).

home sweet home. tillbaka i umeå och allt vad det innebär. ångesten att semestern snart är slut (måndag närmare bestämt) lättas lite av den karusell som skall gå av stapeln ikväll.

fy fan vad vi har att gå genom. babes, jag hoppas ni är redo!

någon som vill vara med förresten? welcome.

Domdidibombom

Ibland är man verkligen missanpassad!! I går var en sån kväll. Vi satt på uteservering och helt plötsligt anlände en armé, jag menar verkligen en armé med dinosaurier, (gammalt folk). Dessa hade sannerligen lämnat husfruarna hemma. Domdidibombom (trummslag) och där sänkte vi medelåldern! Tiden och kvällen förlöpte och där satt vi på samma ställe, dinosaurierna gick hem till sina husfruar och Domdidibombom (trummslag) och helt plötsligt var vi föräldrar på stan efter kl 21 och höjde medelåldern. Och det var nog fler än jag som reagerade att efter kl 21 började nakenheten komma. I kortkort och bar hud. Själv hade vi suttit med infravärme och jackor på sedan kl 18. Måtte dessa då få en urinvägsinfektion, en snorig näsa!

Summasummarum: Man måste röra på sig, världen runt en förändras, och för att man själv ska hänga med och känna sig omissanpassad måste man lyfta foten och ta steget. Om man inte vill vara kvar och vara missanpassad vill säga!

Snart är det dax för mig och en trosdansande vän att visa hud, men på ett okej vis. Bruna och snygga ska vi bli och vem vet! Vi kanske lyckas fånga en MM på bild och delar med av oss detta. Så de som inte vet vad en MM är verkligen förstår!

ung & oförstörd

Jag länge haft en sport som går ut på att inte automatiskt visa körkortet när jag går på systembolaget. Denna sport har mynnat i att jag FYRA, hör på den, fyra gånger ej behövt visa min ålder. I stort sett 99.9% av gångerna har jag blivit tillfrågad om legitimation. Jag kommer fortsätta med detta till den dagen jag ej behöver det längre och kommer då att anse mig gammal.

Den senaste knappa (knäppa) veckan har det varit sena kvällar, ja rent utav sena nätter och i går skulle jag få krypa under täcket strax efter 24 och tänkte, herrejösses va skönt detta ska bli. Trodde jag verkligen detta i min enfald? Nä naturligtvis går det inte då att sova. Så kliver upp efter dryga 3 timmars sömn, med totalt igen svullna ögon dels av sömnbrist, och grubblande hur jag ska lösa världs freden men även av myggbett. Blekare än blekast, kliver jag på bussen och blir frågad om ålder då jag ska betala (vuxen eller ungdom?), kan bara konstatera att jag måste vara fantastiskt ung och oförstörd trots allt.

Kvällen jag förlorade oskulden

ikväll har jag blivit av med oskulden. inte the big OSKULDEN, utan en annan första gång av något annat. vid tjugosju års ålder ansåg väl världen att det var dags, och jag bara följde med.

trots att detta är en annan sorts oskuld är känslorna runtomkring same same. lite ångest innan, ont i magen, nervös. väl på plats rätt ok, men inte klockrent. det är ju första gången för fan! men bra. jag förstår varför folk gillar det liksom. jag vill köra igen, jag vill göra det om och om igen så nervositeten sjunker för varje gång, medans grejen i sig bara blir bättre och bättre. nu efteråt även likasamma. lite ångest som kommer krypande igen, lite ont i magen. var jag bra? eller i alla fall nog bra? lite skakig om händerna och PANG! där kom sms:et. bevisligen var jag inte så illa i alla fall... alltid något. men jag vill ju vara grym!

men det kommer, det kommer. ingen är bäst första gången. och det är var nog kanske inte bara mitt fel i så fall.


Befrielse

Då och då bjuder livet på en gratis chans att rensa ur lite i ens liv. Jag pratar förståss om när man köper en ny mobiltelefon.
Vilka kontakter som ska hänga med över i den nya telefonen är alltid en chansning, nån faller bort på vägen. Kanske man väljer att ta bort nån extra, varför behålla alla? De som bryr sig hör ju av sig, som nån vis telefonförsäljare sa.
Sen var det situationen med alla gammla sms... Man flyttar över simkortet och upptäcker att inkorgen är tom. En ny kula. De där 320 smsen som fanns i den förra mobilen och som tog upp allt utrymme är inte längre med. Alla de där smsen som man har tänkt rensa ur nån vacker dag, nu har naturen skött det själv. En befrielse skulle man kunna säga.

Och vad säger man om nån frågar? Sorry, jag har helt enkelt inte plats för dig i mitt nya iPhoneliv.

Coffee for the people!

Ni vet känslan av att köpa en ny leksak? Man skuttar hem från affären, glad i hågen över att få leka med sin nya leksak...
Sen kommer man hem och inser att man saknar en del. Så man skyndar tillbaka och letar frenetiskt efter den delen. Till slut hittar man den och man ilar hemåt igen.
Väl hemma inser man att i kartongen så finns inte allt man behöver för att leka med leksaken. Man blir sur och arg och letar nån att skylla på. Efter en dag går det upp ett ljus (med lite hjälp från tillverkaren), de saknade delarna låg bara gömda i ett fack i leksaken!

Det var precis vad som hände mig. Men THANK THE LORD! Espresso for everyone!
Smaken var som guld i munnen när vi i morse äntligen kunde inviga vår espressomaskin. Nu saknas bara den där latteskummaren...

Jajjemen!

Nu är det bara att rycka upp sig ur soffan, kamma håret och slänga på lite smink och hoppa på flyget över till Hollywood....




Empty room

det är galet länge sedan jag skrev ett ord här, men jag har semester. och mitt huvud är tomt(-t+mare) än vanligt. nada. niente. nothing kommer upp. som för tillfället, det enda som finns i mitt huvud är mina vindrutetorkare. spännande va? spännande att jag för två veckor sedan skulle klara allt själv och går med kaxiga steg in på macken och plockar åt mig två stycken som ser ut att passa. kommer till kassan och ska betala.

- 480 kr tack.

och jag betalar! kommer ut till bilen. inser att de inte passar. men vågar inte gå in och byta. 480 spänn för ett par som inte passar! klarar sig själv? my ass...

så nu har jag pappa bakom mig som gnäller att jag måste gå tillbaka med dem. annars får jag tydligen aldrig mer gnälla att jag har lite pengar. han tycker liksom inte att det är okej att min vänstra torkare inte funkar och att den högra är fastsatt med en kattstrypare. fan va kinkigt.

okej. imorgon. imorgon ska jag fixa det, i promise. men idag har jag fullt upp av att fundera över varför det regnar på altanen men inte ser ut att göra det på älven.

Musen i osten eller osten i musen, en fråga för Konsumentombudsmannen

Men alltså, jag vet inte riktigt?!
Folk kan verkligen inte ha mkt att klaga på om man anmäler ett ostföretag för sexuella trakasserier.

>>Klicka här för att kolla på artikeln fr Aftonbladet<<

"Smaken sitter i hålen" och en ost visas.
ja då tänker man automatiskt att "fy fan, vilka sexuella anspelningar och på hur samhällets kvinnosyn ser ut"

och om det nu är så, så är det väl bra om våra "hål" har bra smak, eller?! Vällagrad eller mild, liksom. hahahahha

det här var roligt. och som ni förstår så anser jag personligen inte alls att denna reklam på något sätt har en stötande kvinnosyn eller sexuell anspelning.
jag tänkte mer "men vaddå, hål är ju tomma, dom kan inte smaka" och sen gick jag vidare med mitt liv. jag anmälde inte mina tankar till Konsumentombudsmannen.

IKEA in my heart?

Kanske dax att jag försöker mig på ett litet inlägg här...

Ikväll blir det lilla julafton.
Har äntligen införskaffat nya sängar och när vi ändå beställde så slank det med en bokhylla också. Såklart kommer sakerna från allas vår älskade tomteverkstad IKEA. Inser nu när jag sitter och tänker efter att 95% av våra möbler kommer från IKEA. NITTIOFEM PROCENT! Jag har ändå tänkt att jag nog har ett hem som är ganska personligt med hopplock av saker som jag (vi) tycker om. Jag inser nu att vi har ett hem med hopplock av saker vi tycker om från IKEAkatalogen -en viss skillnad!

sunkig

Spenderade förmiddagen med att fundera om man skulle ta sig för att göra nåt i detta regnväder, traskade över till en vän och det bestämndes att vi skulle äta lunch på stan och att vi skulle bli upplockade. Jag gick hem, tog på mig en huvtröja och satte upp håret i en toffs istället för svinknuten (hahaha). När skjutsen kom och vi gick ut genom dörren kläcker han ur sig.
"Va sunkig du ser ut idag!!"
"Jamen tack!!! känns ju fint, du kan ju ägna eftermiddagen åt att gå på stan och fräscha upp mig då!!!"
(här visade jag tänderna och fräste)

Jag ägnar nu min sunkiga eftermiddag åt spotify och en bok.

Som om jag inte redan visste det...

Man är sannerligen ingen ungdom längre. Fredag bjöd på en riktigt trevlig fest, tyvärr bjöd natten på ett väldigt lågt antal sovtimmar. Lördag bjöd på en riktigt bra bröllopsfest, sjukt roligt. Men nu? Nu tar åldern ut sin rätt. Nu sitter man här i soffan, en pizza och en påse godis senare och undrar hur sjutton man ska orka vara vaken längre än till 20.00 (det är 7 min bort enligt min klocka).
Annat var det på den tiden då man kunde sova 3-4 timmar per natt och ändå vara pigg. Vars har den tiden tagit vägen?

....

Tycker att det äro en aningens bloggtorka här!
Och jag är sjukt sugen på budapesttårta!!!



Jag återkommer om det blir bjudning i slutet av veckan (hoppas, hoppas, hoppas!)


Är man för gammal för det här med sms eller börjar man bli expert??

Tänkte förlora min oskuld i bloggvärlden genom att forska i sms-konversationer. Vad finns det för regler, är det ett spel där en i slutet står som segrare eller kan det bli oavgjort?
För att även män ska förstå så kan vi likna det vid en fotbollsmatch.
Det hela börjar med att båda lagen hälsar på varandra och domaren, lottning avgör vem som ska börja med bollen. Bollen kommer i rullning på motståndarens intiativ och om man mot förmodan får tag i bollen så bollar man gärna den med sina medspelare innan man kanske av misstag skjuter över bollen till motståndarlaget. Åter på andra planhalvan kan det dröja länge innan motspelaren gör en felpass (kanske i ruset av för mycket intag från vattenflaskorna) och bollen är åter hos dig. Nu är frågan, ska du ta time out nu och lägga upp en taktik eller spelar du vilt vidare? Du har förmodligen inte tid att pausa, du är för ivrig, så du spelar vidare, kanske tillochmed sätter den i krysset. Just när det är som bäst för dig så tar motspelaren time out ( i flera dagar om så behövs). När man sen precis ska ge upp matchen så är spelet i gång igen, på iniativ av din motståndare. För mig är det ett never ending spel där ingen kommer att vinna utan båda slutar efter 90 minuter som förlorare. Är det det som är poängen? För inte f-n leder det till nån utveckling hos dig som fotbollsspelare!


pattspark

Härom dagen satt vi och utbytte information om BH fynd. Jess beskrev hur hennes modell var, jag sa att min var ett riktigt billigt fynd och den höll verkligen behagen på plats. Här tar jag då mina händer lyfter dom och tar tag i dessa behag och demonstrerar att dom verkligen sitter på plats. Brevid oss i soffan ställde sig en liten herre på +3år, tittar på mig och säger Ja-a... men... vände och gick därifrån.

Hade jag haft en pung hade det där känts som en pungspark, men får väl kalla det att jag fick en pattspark!

nya medlemmar & slogans

Vi välkomnar ikväll två nya trosdansörer... "A" och "H". Dom utlovar ett och annat inlägg. Vad som händer, vad de tycker och tänker. Detta är vi glada för!

Den här kvällen har bjudit på vin.... vin..... vin... och spotify. vänta, är det nån som är förvånad? Rosé, hallon, vitt. Ni vet hur det funkar.
Vi har iaf insett att vi alla har en slogan.
Vem är: "Jag vill va ditt kex, inte va ditt ex för då får jag inget sex" ?
Eller, "Ärligheten, respekten och kärleken"
Eller, "Tack hej, fuck dig jag har fått nog"
Eller, "I dont need a recipe to fuck up my life"

For you Jess...

I Milano vet dom hur man bäst pryder en gigantisk husvägg...


halleluja moment

Tack gode gud!!! Gangsta het karln har fått tillbaka het skägget!! Jag stötte ihop med honom i slutet av förra veckan och jag kunde nu titta på het skägget och het ögonen, och mina ögon dom tindrade minsann. Jag klarade för första gången av att utbyta mer än en kort artighetsfras. Jag var förpassad i hans närvaro i två timmar, TVÅ TIMMAR!!
Halleluja moment!!!
Sedan är jag ju lite konstig. Jag kan tycka lös snus är äckligt, men samtidigt i detta fall kunde jag inte låta bli att tycka det var sjukt hett även det.

Det roliga är att det visade sig inte vara den karl, jag i flera månader trott han varit. Och det tragiska är att att jag är 173cm lång och inte 145cm. Och kommer förmodligen inte få se gangsta skägget på flera månader!!! Hade på tungan att förbjuda honom i lagens namn att raka bort hetskägget igen, men lät bli.

RSS 2.0