Därför blev vi som vi blev

kommer ni ihåg det här inlägget för nån vecka sedan?

nu har det hänt igen.
hittade den här bilden som är tagen ur en serietidning


ja herregud
det är ju inte konstigt att vi trosdansare blivit som vi blivit när vi växte upp bland sådant här!

skönt att ha fått en förklaring på vårt beteende iaf
hahahahaa

nakenhet

Okej! Jag har nämnt detta ett par gånger under sommaren till de övriga trosdansörerna, men det är fan på tiden och oundvikligt att göra ett inlägg om det nu. Jag vill väl inte påstå att jag är topp mode medveten, men inte heller helt omedveten. Men under sommaren har jag mer än engång reflekterat över dagens ungdom och deras blottande av kroppen. Super korta shorts. ja, ja det kanske inte är hela världen. Men varför, VARFÖR måste tonåringarna använda leggings och skruttkorta linnen, och tröjor. Och inte heltäckande leggings, utan genomskinliga!!??!! Mer än en gång har man sett, det man inte vill se. Superkorta kjolar, samt färgen på trosorna. DET ÄR INTE OKEJ!

Jag kommer aldrig glömma gången i sundsvall, när vi gick och tillslut låste sig blicken på fyra personer. Då en tjej, inte helsmal heller, med superkort kjol, börjde sig fram och skulle låsa upp sin moppe. Och ja, man såg rätt upp i "härligheten". Och detta var det mest groteska jag sett detta år tioendet i alla fall.

Kan vara så att det ligger en viss avundsjuka bakom detta. Att jag inte har dom där små, fasta, nätta låren. Den där superplatta magen etc. Men inte ens i mina ungdomens dagar fick jag då gå klädd halvnaken inte!

för faaaan!!! skyl kroppen för främlingar!!!

sms misstolkande

För några veckor sedan började jag radera gamla sms. Jag började från nu och raderade bakåt i tiden och han till början av april i inkorgen då jag gav upp. Man kan väl säga att jag inte är särskilt bra på att radera. Den lilla stapeln till höger har inte rört sig ett dugg. Men konstarerade att det fanns MÅÅÅÅNGA där. Vissa som rörde mig djupt in i själen, vissa med en viss irritation, vissa med frustration, vissa med glädje och en del med skratt. Men jag fortsätter mitt rensande och tycker det är ganska roligt.

Men det jag även konstaterade är att det är inte konstigt att sms kan misstolkas. Ett litet axplock ur in och utkorgen:

"Ska vi slåss i morgon?"
"Vare du som var eleven?!"
"kapp, ordnar de på fred."
"Ja står här"
"tänker på dig ibland"

Sedan fanns det ett som var tok gammalt, men jag låg nästan dubbelvikt när jag fann det men jag kan inte skriva ut det, men mina sheilas vet nog vad jag menar med B, B, B, B. VÄRLDSKLASS!


Ingen MM här inte!

Hur nice är det inte att ha nyrakade ben?
Jag som inte är sådär överförtjust i hår på andra ställen än huvud, ögonbryn och ögonfransar tycker det är en härlig känsla!

Okej, nu kanske det blev lite missförstånd här...det där med inte överförtjust i hår på andra ställen än ovannämnda gäller framförallt på mig själv.
Sen, okej jag erkänner, gillar jag inte helt ludna snubbar heller. Ni vet där håret på huvudet går över i det på ryggen som går över i det på rumpan som går över i det på benen och likadant på andra sidan.
Men man skulle ju ärligt talat bli lite skeptisk om man hittade en karl som var helt rakad everywhere. Lite skäggstubb till exempel är ju bara såå nice ;)

Men..ja, ni förstår va?!?

Nångång kanske ni får höra om hur det kom sig att vårt samtalsämne på julfestens efterfest mest handlade om rakade pungar eller ej.

I blame the Blond in me

ikväll efter trästocks skulle jag ta cykeln hemåt. det stormar as hell här, och självklart hade den blåst ikull. arg som ett jävla bi (ibland finns det stora nackdelar att bara dricka ett glas vin på hela kvällen) ställer jag upp den, kollar så att det inte blivit märke på bilen som stod i närheten, torkar av all skit från sadeln med jackärmen, putsar bort grus och annat trevligt gojs från handtaget och tillslut petar noggrannt bort all lera (jepps, en vattenpöl självklart nearby) från nyckellåset. sedan ska jag låsa upp. men det går fan inte! så jag petar lite mer. går det? nej. tillslut hittar jag en näsduk i väskan som fräscha jag spottar på och sedan försöker tvätta bort all lera med. i samma stund kommer det en tjej och frågar vad i helvete jag håller på med. jag blir så paff och bara ställer mig upp så hon springer fram, låser upp "min" cykel utan problem och trampar iväg.

och bakom den står en likadan cykel. som min nyckel passar till.

så nu har jag alltså stått och putsat och spottat och tvättat av en annan persons cykel. smart, jävligt smart. hur fan trodde jag ens att leran skulle ha kommit in så jävla djupt i låset?

Globetrotter?

God kväll kära läsare!
Stod igår kväll inne på toaletten på hotellet i Gdansk och borstade tänderna i godan ro och vad händer? Jo, jag upptäcker baksidan av mina lår! Vad fan har hänt?? Håller åldern på att ta ut sin rätt? Har ni sett hur lår ser ut bakifrån? Som en tant ser man ut!! En tant!!

Nu blir det lite kvällsplanka och armhävningar, resten av kroppen ska fan inte få gå samma öde till mötes.

go lukt å snus(k)

Var ute på resturang i kväll och intog en sort av nedanstående. Det jag insåg är att den inte bara är till för att intas i dryckes form utan även för att få kanske vardags rummet att vara fräschare. Sicken bra sak!!



Vidare så gjorde jag bort mig i kassan på bion, då vi skulle köpa klubbor och mitt sällskap grubblade högt vad just dessa hade för namn, kassörskan slog in klubban och jag läste på skärmen högt:  "Den heter SNUSK klubba, det var bara det att det stod SNUS klubba! Ja va säger man... jag lyckas i bland!!!

Hängtuttar? Nog fan är det inte sååå illa!

helvete. jag läste F's inlägg om bikiniproblem och fnissade lite för mig själv. jag har ju en perfekt bikini som jag älskar och avgudar och... inte längre kan använda visade det sig idag!

jag skulle sola en stund på balkongen innan jobbet, och drog på mig den bara för att inte svetta ner BH:n inför jobbet. och min fina enkla perfekta svarta trekantbikini gör numer att det ser ut som om jag är femtiofem är gammal och har ammat sjutton ungar och har hängtuttar så det står härliga till! hur fan får man hängande boobies i en trekantsbicke?!

arg som ett bo började jag fundera om jag skulle reklamera den! i samband med detta ringde min mor och jag förklarade min ilska till henne. då berättar hon att hon kom ihåg när jag köpte den... det var när jag hade bott i umeå i ett halvår. hon var med. med andra ord har jag haft den i SJU år! visserligen växlat med andra, men alltid kommit tillbaka till denna.

fan va äckligt. jag tror det är dags att byta. tror fan jag åker ner på stan imorgon efter jobbet. lika bra att ta tjuren vid hornen liksom. fy fan fy fan fy fan.

bikiniproblem

Jag har den senaste tiden varit på bikinijakt, nu är det inte så att jag inte äger någon... jag äger många, många. Men är det inte fel på alla så säg. Den enda jag gillar är kraftigt solblek efter att dagligen använts i 2 månader för några år sedan. Jag har för stora och för små och dom som passar har antingen en häng röv eller ser det ut som man har en gigantisk muff.
Ringde "jess" i panik och beklagade mig, och vi konstaterade bägge två att har man boxer så ser det ut som man har en gigantisk röv när brännan tagit, vissa överdelar gör att när man lägger sig ser det ut som brösten trycks ut i sidled och ner i armhålorna när man lägger sig. Knytband i sidan på trosorna skär in. Det är fasen inte lätt att hitta en bikini. Den jag flitigast använder ser likadan ut som "jess", och då blir vi verkligen piff och puff om en månad på stranden.
Nu sitter jag här med säker fjorton bikinisar brevid mig och är fortfarande bikinilös. SUCK!

fräsigtvärre

"S" säger att jag inte får använda ordet "fräsigt", jag tycker det är ett roligt ord. Hon tycker det låter som jag är en gammal tant som försöker vara cool. Men jag gillar ordet, så fult så det är finroligt. Och jag skulle nog säga att vi alla är ganska fräsig ändå! Om ni inte vill vara fräsig, så är då jag det. (hallå, vi är ju trots allt inte 14 år, låter bättre med fräsig än fettskön).

Vissa går på semester i dagarna, andra save the best for last!

Gott folk

Jag har semester nu!!
Jag vet att inte alla har fått denna ljuva semester ännu, men jag måste ändå få utbringa ett HALELUJAH! Det blev semester i år igen...


Läste du inte geografi i skolan eller?!?!?

måste bara tydlig göra vissa saker så här på kvällskvisten
den heter Ångermanälven INTE Ångermanlandsälven!

känner att jag måste försvara mitt ursprung.

då vet du, du som inte visste innan herregud det är ju nästan så man får lite ågren att folk inte har koll på sveriges älvar! ;)

Hur tänkte Tove Janson här?

"Att skrämma skrutt är inte svårt, de faller lätt i gråt,
men de är ännu lättare att trösta efteråt."

Sant eller inte?
;)

Texten är från Vem ska trösta Knyttet? om ni undrar.

eftertraktad

Först måste jag ju bara säga att jag vet ju redan att jag är eftertraktad, det är bara så det är (kolla här).

Sedan tänkte jag bara berätta att hittills har jag roat mig med det här idag.



Nu ska jag äta och sedan roa mig med inte allt för roligt göra!

Från den ljusa sidan

för ngr veckor sedan fick jag en digitalbox av bostadsrättsföreningen. eller fick o fick..hyran kommer ju höjas ngr kronor.
idag tog jag mig tid att installera den.
grrr nr 1: de hade "glömt" att lägga i en scartkontakt i min låda
grrr nr 2: den hittade inga kanaler utan fick söka alla själva.
grr nr 3: när den väl hittat alla hamnar den automatiskt på SVT1, inget konstigt med det. men då stod det att jag inte har tillgång till denna kanal. och att jag ska vänta medan programkortet uppdateras och att det kunde ta upp till 2 h.
grrr nr 4: efter drygt 3 h har det itne hänt något. då ringer jag supporten.

och nu kommer det största grrr;et av alla.
GRRRRRRR nr 5:

Supportsnubben:"Vilken kanal har du på?"

Jag: "Ja, SVT1 eftersom dens tartades automatiskt och det står att jag inte får ändra under tiden"
Supportsnubben: "Mmm, vi rekomenderar att ha på Kanal 5 och absolut inte SVT för då brukar det inte fungera"
Jag: "?????????? Men varför skriver ni inte det i manualen då????"
Supportsnubben: "hehe, jadu, det kan man undra. Men vi har märkt det nu på senaste tiden. Men ha nu på Kanal 5 så kan du se tv inom 2 h"
Jag: "Ja, herregud, va otroligt korkat"
Supportsnubben: "hehe, se det från de ljusa sidan nu lovar jag att det kommer fungera"
Jag: "Men tack du för hjälpen"
Supportsnubben: "Tack tack"

HERREGUUUUUUD, skriv det i manualen för i helvete! Eller skicka ut ett papper till abbonenterna om inte annat!!
Men han var trevlig supportsnubben, alltid något! ;)

Och nu har jag en perfekt bild och dessutom bjussar dom 2 veckor på alla deras kanaler. Inte illa..så nu har jag drygt 100 kanaler att plöja igenom. Så regnar det nu i 2 veckor har jag iaf ngt att göra när jag är hemma.
Som sagt, jag ser det från den ljusa sidan!

Attention

Kära trosdansare och annat löst folk som hänger här, jag har ett erkännande.
Jag har ett beroende. Ett beroende som kommer i rosa, lila, neongrönt, svart, vitt, med mönster, enfärgat och listan fortsätter.
Som tur var finns det ingen behandling för mitt beroende, så jag kan lugnt fortsätta att känna lyckan av mjukt tyg mot min hud.



gahhaaa

Men dra åt helvete!!! Jag höll på att bli en MM!! Jag är fortfarande chockad! Det utspelade sig hos min fru och make, ja dom är det och jag andra frun. I ur och skur, i solsken och hoppborg har vi, som en la familja växt samman. Okej jag har min familja i schtaaan oxå. Men det här är familjen som verkligen är familjen, med barn, kombi, hus, djur, you name it. Nu till MM chocken! Jag kliver upp, frun och maken är på jobbet och jag struttar omkring i min pyjamas, fixar frukost till barnen. Efter ett tag har jag tagit på mig en vanlig tröja men går fortfarande omkring i pyjamasbyxor. Jag kokar kaffe och sätter mig på altanen, kliar mig på benet med andra foten. Och känner stubb, JAG KÄNNER STUBB. Jag är tok ledig, inte ett dugg stressad och har inte brytt mig. Precis när jag stryker foten över vaden reflekterar jag inte över det, tittar nedåt. Inser att jag sitter i ett linne, med pyjamasbyxor på har stubb på benen och skyndar mig titta under armarna. Och ja visst, nog börjar det komma fram något där oxå. Jag sitter alltså dricker kaffe har stubb på benen, håret i en slarvig knut, snart hår under armarna, linne och pyjamas byxor och snart lunch tid. Får panik, ja visst nu är detta inte mina ungar, men likt förbannat. FÖRFALL!!  Skyndar mig, detta går inte, och gör något åt saken. Jag åtgärdar problemen. Och hippsvipps är jag anständig, någorlunda (jag är ju iaf på mini semester) Och tur var väl det för nog kom det människor till huset och inte bara barn inräknat då.
(Nog kan jag gå omkring hemma i mysklänningen, utan att bry mig,
 men då vet jag att jag är ensam och ska ha det så)


"J" ringer och får ett skratt då jag mitt i lunchen samtidigt som jag letar bikarbonat får ett utbrott på hunden som är utsläppt, och ungarna som släppt ut den!



Vill du se min rörmuff?

idag var jag på jula och inhandlade diverse förnödenheter. inte trodde jag att de var så liberala där inte! rörmuff. den har jag aldrig hört förut. jag har bara nymodiga ord som snippa, f*tta, sl*da, mus, hallongrotta, etc. och ja, jag vägrar skriva ut de två cencurerade orden, jag fixar de inte bara.

men rörmuff. det kör jag på från och med nu. "ska du med hem och se min rörmuff?" klockrent. 29 spänn dessutom, vilket kap.


Bear Fu Fighting

vilken björn, grym G-R-Y-M!!


vägrar

Foten är inte bra än!!! Fortsatta små gliringar och övertalning om en röntgen. MEN JAG VÄGRAR! En het diskussion höll på uppstå om att jag måste även ha antibiotika, MEN JAG VÄGRAR! Allt förvärrades efter att ett fetto klev på min fot på fredagens tredje uteställe! Jag tror helt enkelt att vägra är bra, jag ska börja vägra mer!

Jag vägrar - för att jag kan!

Nu blire tyst ett tag

Kära läsare, nu tar jag en paus över helgen. Jag firar minisemester ute i stugan med nära och kära, önskar jag kunde säga att det även skulle finnas ett par trosdansare där men det får bli en annan gång.
Internet i stugan är inte av ljusets hastighet så nåt bloggande lär det knappast bli.

Så nu ska jag fiska, sola, äta grillat och jordgubbar och kanske dricka en och annan öl.
Vet egentligen inte om ni kommer märka nån större skillnad med tanke på att jag har tjänstgjort nattetid i veckan och därmed inte varit särskilt social eller högljudd här på bloggen.
Men nu vet ni vars ni hittar mig.

crazy nights

Det finns många regler som är skapade under mitt liv. Vi kan avverka dom eftersom. I fjol sommar bestämndes det att dricker man rosé får man röka. Blev dåligt med det av flera anledningar, men även av anledningar jag inte vet. Bättre går det i sommar. Kroppen är duschad, benen är släta (och mer där till), naglarna är målade, sminket och parfymen är på, humöret är typ på topp. Så nu drar jag inte på lokal utan på balkong och dricker vin och röker. För sa jag ifjol att det var det man fick göra då, får man även göra det i år. Regler är till för att följas! Jag spelar crazy crazy nights med Kurt Nilsen och önskar trosdansörerna kunde dela kvällarna tillsammans... men tids nog!!

Trött

jag är trött, less och mycket lite full. men framförallt trött. ikväll blev jag galet trött på alla lyckliga par runt i kring mig. less på alla som pussas. till och med (om än lite) avundsjuk på alla som grälade då jag var på väg hem.

men vaddå?! du får inte prata med honom!

men jag gjoooooooorde inte det!

joho, jag såg dig ju!


det är fan inte okej!

men förlååååååt!

helvete helvete helvete skärp dig!

etc.

okej. inte så värst avis på den biten kanske, men hela pargrejen. trött på hålla handen. sjukt less på puss när vi går förbi varandra. har du träffat min pojkvän?-biten.

less. och trött. och framförallt bitter och avundsjuk antar jag.

men jag menar,för i helvete, vem fan ska man behöva ligga med för att få bli ett par va?!

MMs på stranden??

Har i dag spenderat dagen vid havet, ja och har jag inte sagt det förr så säger jag det igen. Jag verkligen älskar sommaren, jamen ja gör det. Hursom... blev liggandes där och kom att tänka på MMs, jag försökte skåda med mitt norra öga, men fann ingen. Så i mitt stilla sinne så har jag ett par teorier. Den första är att MMs inte hänger på stranden, kan ju möjlitvis vara så att dom kryper till hörnet av den och där får vara sig själva. Den andra teorin är att dom inte alls hänger på stranden en dag som denna utan påtår på i sitt växthus med sina tomater, gurkor och blad av alla de slag, barnen får då bada pool på gården. Den tredje och sista är att dom hänger på någon tränings lokal, (ja vi har ju sett dom där) men samtidigt är ju MMsarna inte direkt fitta i kroppen precis. Så jag utesluter ganska abrukt den teorin.

Möjligtvis kunde det brevid oss häcka en MM, men var tvungen att studera noga och så var det inte. Men kvinna reagerade kraftigt när jag sa åt barnet i vårat sällskap att la hon den överblivna maten brevid oss kommer fiskmåsarna (sjukt jobbigt).Och precis när ungen ska lägga maten där kommer en mås flygandes och jag halvskriker "Nu kommer den bajsa på dig!!!" Så va saken kirrad, ungen kom tillbaka med maten, och inga måsar mer i sikte!!! 


Öl och langos

nu flyr jag vardagen en stund för att tillbringa närmsta två dygnen på festival! önskar badly att jag menade bilbao-festivalen, men icket. stadsfesten i skell är väl i och för sig inte helt fy skam heller. de har ju liksom langos och öl. synd bara att bilbao har pearl jam.

same same.

muffdykarsommar

På sommaren går jag och blir kraftigt P3 frälst. Inte nog med att jag tycker P3 spelar bättre musik än övriga popkanaler. Men deras olika program i allmänhet..... I juni startade humorprogrammet "Kyss min plysch" (sänds onsdagar) igen. Den nya slogan är tydligen muffdykarsommar. Det tyckte jag var asa roligt!!! Gå in på nätet och lyssna. Det är nästan, observera nästan värt att betala radiotjänst för detta.

Som om det vore nåt dåligt.

Nån sa till mig idag "du lever ett liv fyllt av vänner", som om det vore nåt dåligt. Nåt dåligt?
Kom igen. Vilket dravel.

Jag älskar verkligen sommaren också. Alltså jag gör verkligen det!

hej livet!

Jag måste säga att jag lyckats ganska bra med mitt lindande av min skadade fot, det blåa har tackvare mig trycks nedåt (man hade ju hoppats att svullnaden skulle tryckas uppåt, men icket) elasticiteten i lindan är snart obefintlig och tån har jag tejpat kraftigt. Har idag även funnit blåmärken lite här och där på kroppen, men då jag är en ganska pryd och blyg tjej väljer jag att ej visa upp dessa. Men lytt och halt som jag, är jag snart redo för att bege mig till la worko.



Och inte nog med denna skada, så vaknade jag i natt och kunde inte somna om, började söka igenom lägenheten efter min bok. Den var försvunnen och är fortfarande borta. En viss irritation uppstod, inte bara pågrund av boken utan även av andra små irritations moment i livet som ligger där och gnager och poppar upp emellan åt, som en liten var fylld tonårs finne typ. Någonstans här måste jag ha bitit i hop. Ja det är ju sånt man gör emellanåt för att inte koka över liksom. Och vad händer??!! Jag biter sönder en tand! Det konstiga var att här gav jag både upp, mitt bok sökande och min irritation och la mig i sängen igen. Tog ljudboken och tänkte den får väl hjälpa mig. har tyckt att att jag inte fått något sammanhang i boken. Och helt plötsligt kom sista spåret (mitt i) där dom läser upp vem som skrivit boken och vem som läst den. Spåren ligger alltså inte rätt. Det var inte ens lönt att bli irriterad utan vände mig la kudden över huvudet och somnade efter ett tag!

Hej livet, och guuuu va ja älskar sommaren!!!

Bara en liten fråga

idag pratade jag med en vän till mig som jag inte pratat med på länge om detta med sms-ångest. ni vet vad jag menar, kom inte här och låtsas något annat, här på trosdansen får vi alla vara oss själva! hur som, sms-ångest var det.

självklart har aldrig någon av oss känt av denna känsla, absolut inte, men har hört från flera olika vänner som gjort det. känslan som äter upp en in i från dagen efter man skickat fel sms till fel person (nej, inte felskickat så, bara till en person som det kändes så jävla självklart och perfekt att skriva till kvällen innan, men som man idag undrar vad fasen man pysslade med). svar eller inte är liksom inte själva poängen. utgången av hela konversationen kvittar totalt. mer bara... ATT. ungefär som bakisångest i allmänhet. kvitta om man var fröken skötsam hela kvällen, den kommer ändå krypande.

hur som. alla snackar ju om att det borde vara spritlås på phonen, men har aldrig gillat den idén. man kanske vill skriva ett sms till någon som man inte kommer att ha ångest till liksom! men min helt underbara vän löste problemet. inte ett förbud, utan bara en enkel fråga. ett extra pop-up fönster som kommer upp efter man druckigt några glas rosé.



Dessa snoppdjur



Men vad i helvete..har han gått o doppat sin lem i ngn annan nu?!?
dessa karlar..otrogna jävlar.
har han inte förstått att jag är kvinnan i hans liv?? då kan man ju inte gå i säng med nån jävla amerikanska!

säkert ett sätt för honom att hämnas för att jag inte ville flytta till Madrid...hmmpf

en piruett

I bland händer det att trosdansörerna skadar sig, oftast är detta alkoholrelaterat. I går var det min tur och nu har tanken på att börja använda cykelhjälm vid alkoholintag börjat väckas. Mitt huvud är i behåll, men inte min fot. Vi cyklade mot stan och pratade på, jag skulle göra tummen upp till "J", för att bekräfta att vi skulle inta tränings meckat idag. Jag gör tummen upp, tappar kontrollen över cykeln och kör in i trottoarkanten, ramlar omkull och det enda jag tänkte var håll upp huvudet, slå ej huvudet och blir där efter liggandes i en snygg pose på marken och gör tummen upp igen. Kliver upp och cyklar vidare.

Under kväll börjar min fot svullna på sig och även värka. När jag kommer hem skyndar jag mig linda foten, och vaknar med jämna mellan rum av en smärta som jag sällan skådat. På morgonsidan ligger jag i sängen och funderar hur jag ska ta mig till köket. Då min högra fot är relativt oskadd (bortsett från ena tån, se nedan) så beslutar jag mig för att detta går med lite vilja och våld. Och börjar därmed färden mot köket. Vad jag då inte insett är att jag inte kan hoppa på ett ben då den friska foten inte är särskilt frisk. Man kan inte dompa en blå tå i golvet. Jag haltar mig fram till diskbänken och tar tag i den och är här med blek, kallsvettig och svimfärdig pga. smärta. Foten har under dagen trots hårtlindat, fortsatt vara svullen och börjar nu bli allt mer blå. Att ta sig mellan punkt A och B är äventyr. Och jag konstaterar att någon träning blir det icket idag.



Jag konstaterar även att smärta av olika slag aldrig är bra, men jag älskar sommaren, jag gööööör verkligen det!

Fifaaan

Sean Banan och brudarna kan INTE trosdansen, det är bara att konstatera!



Till S:s inlägg kontrara jag bara med att säga som just Sean "tack schäääälv!"


Alla handbojor är inte av det roliga slaget

jag har en sjuk respekt för detta med inkasso och dylikt. jag glömmer aldrig första gången jag glömde bort (nej, om sanningen ska fram så hade jag nog inte nog pengar på kontot) att betala min autogiroshyra. jag fick en påminnelse. en fucking påminnelse! som jag grinade. var övertygad om att svinen skulle komma och knacka på min dörr och ta ifrån mig hus och hem. det slutade med att jag med gråten i halsen ringde både bank och riksbyggen och förklarade mitt ärende. det hände inte så mycket mer än att jag betalade 50 spänn extra, och där var det punkt.

detta var två år sedan.

inatt hände det igen.

jag satt på jobbet i godan ro. med rastlösheten i högsta hugg bestämde jag mig för att sortera i min inkorg i mailen. diverse mail från face och eleven åkte i papperskorgen. men plötslgit var det där. FAKTURAN. fakturan som förfall den 30/6. och det hade nu hunnit bli den 2/7! helvetesjävlaskitfan! fort som i helvete registrerade jag mig på payson (har i sten vägrat ett payson-konto men äger nu alltså ett) och betalade fakturan. skyndade mig in på tradera.. och där står det fortfarande: obetald och förfallen. med stora röda hemska bokstäver!

nu när jag sovit en stund gick jag in igen. fortfarande dessa stora röda bokstäver.. och nu är fan gråten inte långt borta, för vet ni vad som står? "förfallen faktura påläggs 50 kr och går direkt till INKASSO". skithelvetesjävlafan! fort in på swedbank, betalar fakturan (igen) men nu också med 50 kr extra. åter till tradera... "obetald och förallen". skitfula röda bokstäver.

sedan ser jag: det kan ta upp till tre dagar innan vi har er betalning, så se till att betala i tid.

så nu sitter jag här, nervös och skakig som ett asplöv, efter ha mailat tradera och förklarat hela situationen. och förklarat att jag betalat räkningen två gånger och att de kan behålla de extra pengarna, jag skiter i vilket. jag vill inte vara hos inkasso!

shit. jag måste verkligen lugna ner mig med min respekt för myndigheter. men det enda jag gör nu är att vänta på att det knackar på dörren. handbojor nästa?

You people rule.


Hann med en kort ventilering med finaste Jess idag och det är så skönt att omge sig av folk som förstår! Som förstår att det tar två sekunder av ens liv att svara. Folk man inte måste förklara för, som fattar. Som bara "gets it".
Bästaste vänner är bara helt enkelt bäst att ha.

Vinceremo insieme!

Nöjda?

nu då?
det är svårt när jag själv inte har nån aning om hur det ser ut.
just nu är det 5 olika stilar för mig på menyn, överskrift o header.

Gratis mus

man har ju hört vandringssägner om det mesta. om kyckligskallar i hamburgare. möss på pizzor.

men jag har då aldrig hört denna. mus-sallad. förstår då veckligen inte ens vad allt fuzz is about. när man köper sallad får man alltid betala extra för proteinet, grönsallad är billigare. och jag kan fan slå vad om att de inte behövde betala extra för musen. stek den lite snabbt och hacka ner i bitar, folk kommer att tro att det är kycklig liksom.



aftonbladet

skägg & kalaspuffar

Jag måste börja med att skryta upp tjejen som fixat till lite stylisch på bloggen, vilken kvinna! Tjusigt är rätta ordet.

I går pratade jag och en av trosdansörerna om manlig fåfänga. Karlar ska självklart bry sig om utseendet, och vad har de förrutom kläder de kan bry sig om?! Vi kom fram till att det var håret och skägget. De använder ju inte smink för att piffa till det lite extra och naturligtvis ska skägget få komma i fokus då. Vi konstaterade att en karl som har skägg är hett. Vi pratar då inte om tomteskägg, nej skäggstubb som ser någon dag gammal ut, en vårdad 3 dagars stubb helt enkelt. Nu vet jag ju att alla inte gillar detta (vilket är en förbannad tur) Men skägg som kan "skäggas" är det bästa skägget.

Och några timmar senare hände det! Då och då stöter jag i hop med en het karl, med het skägg, med het ögon. Men stackarn måste genast ha gått till en spegel efter att jag tittade på honom, för sådan uppmärksamhet har jag nog aldrig gett honom som igår (bortsett från någon kort meningsutväxling möjligtvis). Han trodde nog att jag såg ett spöket. För han hade rakat bort het skägget, jag kunde inte förmå mig att titta nå mer på honom. Han såg helt enkelt ovårdad ut. Då "jag rakade mig i går kväll, men nu kommer stubben" stack fram.

Och när jag är inne på få fänga och dyl. så pratade vi här om dagen om att äter man mycket kalaspuffar så ska det tydligen lukta just kalaspuffar när man kissar. Har någon gång tidigare hört att äter man mycket mango och passionsfrukt får man en fräsch, söt, fruktig lukt "down stairs". Så rimligtvis borde det ju vara så att äter man mycket kalaspuffar så blir det även så med med den kombinationen och "down stairs". Jag tror jag måste kvista på ICA och köpa kalaspuffar, vem vill inte lukta det liksom?!!!

font

så där eller?
jag har ingen aning hur det ser ut eftersom jag inte har cooper black på min dator.

RSS 2.0