Jag lämnar den trygga värld

Laddar för mitt sista pass på ett bra tag framöver på den arbetsplats jag håller av mest av alla två....:)) Kommer att tillbringa ett dygn i Twin peaks beläget i de norra delarna av länet, tror att det kallas så för att det är ett väldigt udda ställe in the middle of nowere med väldigt udda befolkning. Dessutom ligger man och sover bredvid en kyrkogård på samma nivå som de döda creepy. Hursom kommer detta dygn påminnas om vad som hände för ca 1 år sedan då jag kom till insikt med vad jag faktiskt ville med mitt liv. Ett år senare och mitt labila stycke till människa kommer sakta under detta dygn förstärkas för att sedan så smått börja återgå till mitt egentliga JAG. Jag har under föregående dygn blivit uppläxad av en kollega som fick mig till insikt vad jag faktiskt håller på med. För honom var allt redan klart. Nu ska jag verkligen ner i den sunkiga botten, sparka ifrån och kravla mig upp och sluta mitt jobb med flaggan i topp. ..och till er på mitt nya jobb here I come....liksom!!

teamlåt

I dag drog jag och två små brudar i gång en playlist som både dom och jag gillade och trosdansösernas förra sommarlåt gick på repeat, och kan lyssnas på HÄR. Som det dansades. Måste säga att dessa små tjejor kan nog en dag få kvala för ett övertag av titeln som trosdansös när vi blir gamla, för som dom förde sig. Dom tog till och med till en stång i dansen och svingade sig, jag kanske har lite att lära av dessa. Dryga två veckor tills trosdansöserna ska på äventyr och då tycker jag vi ser till att skaffa våren och sommarens repeat låt. För nu är det dax, på med skinnjackorna och sneakerserna och fram med rosén.

Laughing for 15 seconds adds 2 days to you lifespan

lite humor såhär en lördag mitt-på-dagen

 

hahaha, dessa är fortfarande bland de roligaste jag sett.

jag blir road av ganska småsaker ibland, serrni!

skrattar ungefär såhär just nu:

 


Singelhushåll=1 person= inte så mkt vitkål som går åt

tänk så bra att bönderna (eller vilka det nu är som odlar grönsakerna vi köper i affären) tänker på singelhushållet.
blev överlycklig när jag hittade detta lilla söta vitkålshuvud på Ica häromdagen (hallå ICA!!! Smygreklam smygreklam!! ge oss trosdansörer pengar för jag tror detta kallas produktplacering!!)

och mjölken där bredvid är bara för att ni ska se hur litet huvudet är!

Deprimerad? Javisst!

I går var jag trött, så där trött att jag blev deprimerad. Vaknade i morse och kände samma känsla igen, men innan klockan var elva hade jag hunnit med mer än på en ledig förmiddag. Sedan återkom depressionen och vid lunch sov jag. Fortfarande deprimerad när jag vaknade och konstaterade att det är för att "katta" minsann ska till å blö. Och inom mig skriker det kom igen blodbad, jag vill inte och har inte tid att må så här. Någon gång då och då blir det så här, då det känns som hela livet går emot en, sist blev en trosdansös uppriktigt orolig då hon ringde en kväll och tyckte att jag lät mer eller mindre självmordsbenägen. Nästkommande morgon ringde jag tillbaka och var sprudlande glad med massvis med energi. Vad hade hänt? Jo katten hade lossat på förbandet... och vipps så var allt som vanligt igen.
Idag botas det med att få ett telefonsamtal som innebar: Slit på dig kläderna, åk ner på stan och käka med mig, att jag dessutom landat i en underbar soffa och får lyxkaffe med grädde gör att jag överlever till i morgon.
Jag har dessutom fyndat 148 tamponger för ynka 54kr i veckan vilket gör nog att jag klarar även denna omgång.
HALLELUJA!!!



Den måste ju få ses i sin fulländning också


Trostårta o pojkarna blev alldeles till sig

Idag bjöds det på trostårta på jobbet och det blev sannerligen en braksuccé! Pojkarna blev alldeles till sig. Denna skapelse gjord av **F** blev konverterad från en marsipantrosa till i deras fantasi värsta skinntrosan med spikar. Jag tror härmed att vi har minst 7 nya läsare, frågan är bara vilken dator de ska använda för att våga sig in på en så het sida för vad skulle frun säga???

SVT är kul!

Trosdanshumor

S.O.S

Jag sammankallar här med trosdansöserna till ett krismöte, jag känner att det är på tiden och jag (och kanske fler) behöver det. Vad sägs om söndags eftermiddag/kväll (barntillåtet hos den där "morsan" med kloka ord i spelregler), jag medbringar fikat!

RSS 2.0