oskuld

Jaha då var september över och jag är oskuld! Det är lika konstigt varje gång, varje månad. Det är med spänning och begär man går dagarna innan och väntar på "the Big thing", efterlängtat, välbehövt och mycket välkommet. En vilja av att totalt släppa loss och gå wild and crazy. Först ett litet glädjerus och sedan en besvikelse hur snabbt det försvann, det blev inte mer än så här. På typ fyra sekunder eller nåt var det över! Jag hade gärna velat att få ut mer trevligt av det, ja rent utav en total orgasm. Men jag börjar bli van. När man var ung kändes det så vuxet, men nu är jag vuxen så det är acceptans som gäller. Det är så här det är och kommer förbli.
Nedrans räkningar!

Go Zlatan!

Hell yeah, Zlatan nu är det bäst att du är i fin form! Holland here I come!

Broken

kom just hem från ett bodypump-pass som en av trosdansörerna drog med mig på. "jag är ingen morgontränare!" försökte jag med, men hon lyckades övertala mig. två låtar in i passet lyckas den vältränade jen paja handleden. knack och sedan ont ont ont på insidan! hade jag lastat på för mycket? tog jag i över mina begränsningar? försökte jag vara något jag inte är?

jag skulle kliva upp från golvet. det var vad det var. så svag som nu har jag nog aldrig känt mig. tufft.

tröst söndag

Idag pekade en 2.5 åring på min mage och frågade om jag hade en bebis där!? Lite vackert förklarade jag att så var det inte. En stund senare blev jag kallad häxa av samma unge!!!
Jag tackar ja till kladdkakan i kväll som tröst!

This time baby I´ll be bulletproof

vi trosdansörer har fått ett tips via mail på en låt som denne person tyckte passade oss. och visst har hon väl rätt?!

sånt gör oss glada, så fortsätta komma med tips people! we like it!



tjuvens va gott!

Jag konstaterar saker igen!!! Att tjuvröka på en vardag kan vara så himla gott.

Och i går försökte jag och en av trosdansöserna oss på att bli viga (vilket hon redan påstår att jag är) Men konstaterar vad det gäller detta, att med en tidigare träningsvärk plus gårdagen är jag nog mer lik en fiolsträng. Så någon brygga eller spagat kommer aldrig ske i mitt nå mer.

Nu ska jag tjuvröka igen!

Hur tänkte du nu?

Man kan ju undra om hissen går hela vägen upp när man uttalar sig i tidigningen på detta vis... Vill du stoppa invandringen i Sverige för att du ska få mer i socialbidrag? Om du skulle ta och skaffa ett jobb så skulle du slippa leva på 2000kr i socialbidrag...
Ibland tappar man verkligen tron på männskligheten.

Tisdags shit, bra shit.

When you see me drift astray
Out of touch and out of place
Will you tell me to my face
Then I guess you can hang with me

And if you do me right
I'm gonna do right by you
And if you keep it tight
I'm gonna confide in you


Bra shit, verkligen.

utrensning delux

Jag ser en trend hos mig. När jag psykiskt får för mig att rensa ut något ur mitt liv sker även en fysisk utrensning. Och för att den fysiska utrensningen ska bli lyckad krävs att den startar med en psykisk. Jag vet inte varför det är så här, men tror det handlar om att jag vill ha det konkret på något sätt. Jag tvekar aldrig när jag står där och rensar, hej bara va det går! I morse efter att jag hade grundligt gått igenom toaletten minutiöst gick jag över till underkläderna. I våras så hade jag en underklädes utrensning, dock utan den den psykiska faktorn. Trodde inte jag ägde så många BHar (trots vårens arbete), men skräp kassen som nu är ihop dragen skulle kunna försörja en hel BH lös afrikansk by!


Anledningen till att folk bor i lägenhet

Fy fan så vidrigt!
Kanske jag borde tänka över det här med hus... Jag kanske är tryggare i lägenhet, sniglar kan ju faktiskt inte knappa in portkod....Än.

Come to mama, baby!

OH. MY. GOD.


Gratis porr

var just på en hardcore grupporgie.

kändes det som. har ni provat zumba? om inte är det lätt värt att prova, dock en skum upplevelse. ett rum fyllt (ni vet sådär överfyllt) av juckande människor som smeker sig själv på rumpan, råkar smeka grannen, puffar på med tuttarna och humpar sin egen arm.

mycket skumt. men billigare än porr för er som vill kolla. sedan att alla såg ut som en whitetrashstrippa emellanåt är en annan sak, man kan ju inte få något bra gratis här i livet.

Dags att rensa

Nä kära trosdansare, nu har jag legat i sängen i 1,5 dag och hostat och hoppats att vilan ska göra min kropp frisk men det har inte blivit bra. Så nu tänker jag stiga upp ur dvalan och ur mitt tv-maraton och städa min garderob i hopp om  att hitta nåt riktigt fräsigt (ja F, jag sa det förbjudna ordet) att ha på mig på lördag. Får då är jag förbanne mig frisk! Champagne är väl bättre än c-vitamin? Det vet ju alla.

Från och med Du

Fick en fråga av en ambitiös trosdansör igår vad som händer i vasodynamiskt tillstånd i hjärtats vä kammare. Jag tror vi kom fram till en lösning bokstavligen. Mitralisklaffarna stängs för att inget ska kunna slippra iväg bakåt, det är framåt som gäller. Till slut blir det sånt tryck inne i kammaren att allt bara måste ut. Dörrarna till en oviss framtid öppnas och allt måste ut för att kunna fortsätta. Tänk om livet vore så enkelt....men det är precis det jag kommer att ta efter... från och med Du, I keep dancing on my own!


sveriges president

Så här i val tider spyr jag på allt val snack. Och vill inte ha något val dravel vid nästa sammankomst. Men jag röstar för att Thomas Bodström ska bli president eller nåt. Jag gillar karln, så mycket att jag på en semester för flera år sedan på fårö, tvingade bilföraren att stanna vi flera postlådor för att se om det var där han hade sitt sommar residence! Alltså jag gillar karln, han är klok, men politik överhuvudtaget orkar jag inte med nu!


(bild från aftonbladet)

Let the rain come down

Det  finns nåt terapeutiskt med ett ösregn. Man ser de små löven virvla runt och drunka i en störtflod, och jag kan inte låta bli att undra om karma verkligen är en bitch?

thjoohoo


För någon vecka sedan satt jag och mipplade på med min mobil, och får mitt i detta ett sms från telia där det står ett telefonnummer och att det har försök nå mig. I dag hände samma sak. Jag och telefonen är ej anträffbar och får när jag och telefonen blir anträffbar igen ett sms från telia om ett par (helt sjukt egentligen... ett par) nummer som försökt nå mig och antal gånger varje nummer har försökt nå mig. Se där telia är smart, och se där jag behöver aldrig mer oroa mig över att jag kanske skulle missa nåt spännande samtal. Okej missar kanske jag gör, men vetskapen om det finns iaf där!

För övrigt har jag plockat fram krattan, jag behövde/behöver lite hjälp från powerful friends, och kan nog vara så att jag snart är redo för spaden, innan tjälen sätter sig in!

Ja äntligen!

Woohoo!

Dumpad

Sommare är definitivt till enda och höstens gula löv faller nu fritt till marken och likaså jag. Jag ligger pall, förmodligen i samma hög som andra trosdansörer. Undrar vem som kommer och räfsar upp oss eller sparkar till oss innan vintern är ett faktum. Jag älskar dessa miserabla människor runt omkring mig. Inte är det många som sitter kvar på trädet där inte. Men NI mina kära vänner, ni kommer att se att allt ordnar sig till slut. Låt oss bara försöka överleva under snön så växer det ut nya löv till våren och då jävlar!!! Tack alla ni misslyckade trosdansörer som hållt mig sällskap i mitt förfall. NI är BÄST!


ghost

Som vanligt brukar natt mat på MAX vara en av höjdpunkterna av en ute kväll, ibland händer saker av varierad grad, i bland är det bara den fantastiska burgaren och mozarella sticksen som gör livet där och då. I natt fick jag en "right hand uppercut" rätt under käkbenet som fick adrenalinet att pumpa igång lite grann.
Men jag är inte arg eller bitter, I will be a winner!


Hyllning till the tellefåon

ni vet ju alla, ni därute, att vi trosdansörer har många tankar och funderingar på detta runt sms och kontakter och dylikt. så nu tycker jag att vi kickar av denna bakissöndag med en hyllning till just telefonen!



(och jag vet att vi alla gör sånt här hemma, men jag skulle fasen inte lägga ut det på youtube)

Nu kommer hon med huvet också, det räckte med foten

När jag var liten fick jag se Ronja Rövardotter på bio. Tyvärr blev jag kissnödig och missade när skallepär dog, men vem kan som barn undgått att ha sett den flera gånger. Den var skrämmande och spännande. Förra helgen visades ett avsnitt på tvn och måste säga att filmen är oerhört underhållande i vuxen ålder. Veckan har bestått i rumpnisse och vildvittra repliker.


inget = mycket

Popsnöret Darin fortsätter spelas kraftigt här! Och mycket ska man vara med om. Om 10 år kommer jag skratta lika mycket som jag gör nu när man tänker tillbaka på allt jag varit med om dessa år jag känt trosdansörerna. Tror oxå att en reality serie skulle göra en grand slam. Men jag ska nu uppfinna en ny regel: Att ständigt bära med mig kameran OCH använda den! Vi ser vad jag kan bjuda på i slutet av veckan...

Trosdansöserna som inte är så fina i munnen...men humöret är på topp

ja, ni ser, vi har inte så mkt för oss i inlanne


På tal om speedo...

Kontrar med denna härliga kille som solade på en strand i Thailand för ett tag sen... Nej det är inte fejkat. Ja, han låg verkligen och smorde in sin egen rumpa mitt framför mig, under en lång, lååång stund. Ja, det är ett par Speedo, han har bara stoppad in brallorna i rumpan... Vad gör man inte för att slippa ränder??

 


SPEEEDOOO GÅ HEM!!!

Har suttit och tittat igenom bilderna från turkland och kan inte förstå att vi kom hem för 1.5 vecka sedan.

Härliga ryssar i speedos!! Hujeda mej!!

 

 


"inlanne"

En kollega hade kommenterat statusen på jess fb, "bränn alla broar och fråga hur stor byn är första dagen". Fortsättningen på att man märker att man är i "byn" var repliken igår när vi skulle gena över macken och ut kommer en kille och håller upp dörren och vi går i princip förbi och han säger "Ja trodd ji skull in i henna?!" Vi svarade med ett skratt nej och gick förbi och bakom oss hör vi "Heeejdåååå!!!" Som att vi kände karln. Kan då konstarera att det finns inte mycket att göra här. Och även besöket idag konstaterade, hur kan man bo här?!?! Det positiva är att jag har nu googlat på saker vi ska göra i framtiden, så spar pengar trosdansörer!

Stationerad i inlandet

ett tecken att man är i en hmm..mindre ort i inlandet:
den enda person man känner är den första man träffar på

ett annat tecken örde vi på macken:
"Ha ni sluta mä neonfärgade tillbehör till bil´n?"
"Nä, de ä nog ba slutsålt"

Idag kom hon tillbaka

Jag såg henne redan i morse när jag stressade iväg till jobbet med två halvdöda ungar. Hon följde med och var där hela dagen med mig. En trogen vän som ett minne från mina små favoriter. Hon kändes lite större än vanligt, kanske lite stressad hon med. Lite guppig, fortfarande lite solbränd efter sommarens blottning och hårdare än vanligt. Kan vara så att hon följt med på gymmet nån gång eller var det bara fri gas. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men jag är säker, hon är tillbaka!!


Morot

Jag ligger just nu i sängen med en morot i munnen och väntar på min sambo.
Mhohahaha!

RSS 2.0