Sagt upp mig!

Okej, så här är det... jag har sagt upp mig! Jo, det är sant!
Jag blev så j-la less på att hela tiden vara samordnare. Att kliva upp tidigt på morgonen och att hela tiden se till att saker och ting flyter på, att alla har kläder som är hela och rena och att alla får näringsriktiga måltider och mellanmål på rätt tider. Så himla less på att planera mat, sovtider, klädtider och renoveringar....
Alltså, näe - jag pratar inte om syrrajobbet på akuten.... nejnej, mitt andra jobb är i i "hooden" eller hemma som jag brukar kalla det. Men nu har jag som sagt var sagt upp mig från det jobbet. Ska bli intressant att se om barnen kommer ha kläder att sätta på sig nu när vintern snart är över och om vi kommer äta nånting annat än falukorv eller köttfärssås till middag. Jag sätter en stor slant på att ICAs matkasse snart kommer att levereras till våran ytterdörr!

almost there....

Okej, jag kan inte heller bädda in mitt youtube klipp, men kolla på den här. Magnus brukar säga på 4 sekunder men här handlar det om 5, och sedan är det över och man skulle nästan kunna säga att det blev en tårtbotten av det hela.... stackarn det var säkert nära!!

ynka avundsjuk

Vissa trosdansar i fjällen med några kalsonger och jag tänkte vad ska jag roa mig med då? Förutom en ledig dag med diverse vardags bestyr så slank en semla ned, en dunk vin inhandlades för kommande lediga helger och sedan tänkte jag minsann inhandla smink för kosingen som är på ingående vid midnatt. Vardagslyx för att jag inte får roa mig och för att jag dessutom har några dagars samhälls ansvar. Men hoppas dom har det helt fantastiskt!!

Little drummer boy

jag har aldrig varit ett stort fan av youtube. jag tycker det är stort (det ÄR stort!) och svårt och fyllt av en massa skit som inte uppfyller någon slags tillfredställelse överhuvudtaget. men folk hittar ju en jäkla massa konstiga saker där som faktiskt är något att ha, så därför tackar jag ännu en gång den människa som häromdagen sände KON till mig. denne tipsade även om detta.

 

jag säger inget, bara se. och när ni saknar oss trosdansörer lite väl mycket i helgen då vi är uppe i hemavan och lever loppan kan ni titta på denna igen. på det sättet kanske vi kan känna en slags samhörighet?

 

(jag ber om ursäkt, ännu en gång vägrar opera bädda in...)

 

 


Alla får ligga

jag och ***F*** fyllde ju som sagt år här i dagarna. en av de mest klockrena trosdanspresenterna kom från min syster och hennes sambo.

 

 

ibland är det nästan läskigt hur vissa vet exakt vad man behöver.


KO-storyn

denna är säkert gammal för er alla, dock inte för mig. fick den skickad till mig för ett par kvällar sedan, och den räddade mitt nattjobb de perioder det var lite för lugnt.

 

bloggen strular dock, och vägrar bädda in youtube. men KLICKA och lyssna. och lyssna igen. och tredje gången är den helt fucking fantastisk!

 

mina barn kommer dock att vara smartare än så. klart som fan att horn är gjorda av horn.

 

snart ska ni dessutom få se en av min och ***F***'s presenter. klockren.

 

och dessutom, igen, har jag hört ryktas om att vi tydligen kanske har minst en ny läsare, väkommen.


gott fläsk

Jag har ju länge gått och buttrat över att jag fettat till mig, men nu håller jag minsann på att tappa trosorna. Sakta har det gått men hippsvipps så på 3 dagar har det bara rasat. Så till och med trosdansösen jag snabb dejtade i kväll och som jag träffade för 3 dagar sedan märkte det. Vissa saker måste vekligen göra gott för fläsket!!

lördag

Två trosdansöser barnvaktade i lördags innan dom slog klackarna i taket. Kidzen tyckte att den ena tanten var bättre på att leka än den andre så det var bara för henne att visa att hon inte var sämre. Då passar den andra tanten på att ge det andra kiddet sin Iphone och roa sig med att lägga benen i kors och dricka kaffe.




fiska

Jag och en trosdansös låg en sen kväll och pratade i telefonen om fenomenet att få napp eller hugg. Hur folk gör, hur vi gör, eller rättare sagt inte gör och detta kan ni ju tolka som ni vill och antingen tro att vi lyckas eller misslyckas. Hursom helst vi konstaterade (med viss magkramp av skratt) att det handlar ju om att fiska, ja ni vet man kastar ut flötet, flugan eller draget i blindo och sedan beror det på hur aktiv man är i själva fiskandet. Och vilket typ av drag eller fluga man använder. Vill man ha en vacker röding, eller nöjer man sig med en gädda bara för att det är mat lixom. Är man inte engagerad i hur det går för draget eller arbetar med att se till att hålla det aktivt, ja då blir du självklart ganska snabbt bottennapp. Sedan var det det här med val av vatten oxå, och det är oxå en smak sak. Vissa föredrar stormiga saltvatten (med högmusik, fulla människor och ett turbulent hoppande av svettiga fiskarna i takt) medans andra föredrar lugnare vatten, kanske en pub eller nåt. Det stilla vattnet kommer när erotiken och passionen har övergått till ren och kär kärlek.

Ja det var mina måndags funderingar, och hör och häpnad det är ju faktiskt alla hjärtansdag i dag.

Dubbeltandat

 

kvinnoförnedrande. tragiskt. sorgligt.

 

men hahahahahaha, den gav mig denna fredags första gapskratt!


Det går bra nu, kompis det går bra nu

Vilken vecka hörrni och än är det bara onsdag!

Petter får sammanfatta den so far


Muffchock

jaa ni. trosdansörerna sprids verkligen för vinden just nu. två till har hookat nya jobb här i veckan, så vi utbringar ett rungande GRATTIS till er!

 

men kan inte annat än hålla med A i inlägget nedan. 2011 är vårat år, och vi har ju kanske inte upnyttjat den första månaden till fullo. men jag tror det beror på vintern och en massa jobb.. men nu är det skärpning på den fronten, och på lördag är det all in som gäller!

 

då firar vi både födelsedagar och nya utmaningar. saker händer i trosdansörers liv, och nu ska det uppmärksammas! som vi ska dricka vin och dansa och skratta, tre saker vi faktiskt är rätt grymma på.

 

för övrigt upplevde jag just en muff-chock på iksu, liksom S tydligen också råkat ut för. börjer mig ned för att knyta upp skorna och på väg upp till stående igen hamnar mitt huvud ungefär en decimeter från något som inte sett en rakhyvel på mycket mycket länge... bättre avslut på ett bra träningspass kan man få.


fresch.


2011

Nämen vad är det här? Är det vintern, vädret eller jobbyten som gör att vi splittrats lite. Jag har förmodligen en del i det hela oxå - en ganska stor del. Mitt liv har förändrats radikalt och är fortfarande under förändring och med mig vet man nog aldrig hur det slutar. Men en sak är jag säker på, ER trosdansöser vill jag inte bli av med - kanske Berlin gör att vi kommer igång igen. Nu va det ju så att 2011 var vårat år BARA VÅRAT, så fram med rosén och get busy girls!!!!!!!

Dagens sanning

detta, mina vänner, är dagens sanning. har bara aldrig sett det i print so to say.


ska minnas denna bilden inatt då jag ligger där och vrider och vänder mig. sjukt sjukt men sant.

 


Utan anledning

idag har jag har en sådan där skitdag, av tusen olika värdsliga saker. men det må vara, imorgon är de borta. men hur som, när jag kom hem och var sugen på något öppnar jag kylen och kollar vad jag har där: inget.

 

förutom en halv flaska rööövine! men snyggt, det gillar vi! det skulle sitta som en SMÄCK med ett glas rött för tillfället. avrunda dagen.

 

så jag häller upp ett glas. dreglar nästan lite över hur gott det ska bli. tänder lite ljus, sätter mig i soffan. och tar min första klunk.


FY HELVETE VAD ÄCKLIGT!

 

är den gammal? kommer i och för sig inte ihåg när jag öppnade en flaska rött senast, men ändå... hur gammal kan den vara liksom? så jag går tillbaka till kylen och kollar på flarran igen.

 

"RED WINE - NON ALCOHOLIC"

 

så kom jag på. det var ju rödvin i den dära såsen jag gjorde för ettag sedan. förmodligen köpte jag då alkofritt av någon anledning. idag ångrar jag det.


Fina minnen

Jag vet inte om det kan vara så att jag är i den perioden då jag vanligtvis blir ett pms troll. Jag har gått och blivit nostalgisk och tänker på saker från förr, spelar musik från förr och ler åt saker från förr. Jag tycker att det bara är så himla fint att man kan bli glad och thjaa nästan lycklig på fina minnen. Jag har nu gått och små skrattat hela kvällen åt kommentaren i dag som handlade om livet från förr.
" Hon ska ju inte tro att hon är speciell, för hon var inte den enda jag slog på!"

Och jag vet att en viss trosdansös fick leva tillbaka lite från tiderna som var under juletid och jag är på vippen att bli avundsjuk.

Fina minnen i en ask brukar väl dom säga, men tusan jag behöver snart en container eller nåt!

Hört på IKSU del...okänt.

Hörrni, jag tror att jag har tagit nån annans skor... Äh skitsamma.

Följt av ett sånt där härligt kiknande skratt hos åhörarna.

RSS 2.0