Jag kontaktar er.

hej!

vi är några trosdansörer som är hemlösa på lördag kväll. eller nej, kanske inte hemlösa, men festlösa.

så vill ni ha ett gäng (eller några stycken, eller i alla fall ett par) stenheta, tokroliga och allmänt perfekta people på eran fest, vänligen maila till: [email protected]

tack på förhand!

tänka en sak, göra en annan

Jag tänkte att jag skulle göra så här:


Adventsstäda... men nej!
Adventspynta.... men nej!
Diska.... men nej!
Plocka ihop klädhögen.... men nej!
Handla.... men nej!

Det blev porr röda tånaglar istället, inte fy skam ändå!

the world ceeps turning

I går kväll hände något förskräckligt, alldeles, alldeles förskräckligt till och med. När jag skullle lägga mig och sova fick jag panik. Min säng hade blivit besökt utan att jag vetat om detta. Jag fick genast skrämmande tankar. Jag hade bara varit hem en snabbis mitt på dagen och lämnat min väska och då såg jag minsann ingen där.

Jag la mig i sängen och kände en bekant doft, inte en dålig sådan utan en väldigt god, en doft från förr men som  jag inte alls tycker egentligen är en speciellt bra lukt, grislukt helt enkelt, ja ni fattar... Ja var tvungen att kliva upp och gå och göra något annat för jag tänkte jag var inbillningssjuk, men när jag la mig igen var doften fortfarande kvar. Hur i allsindar kommer detta sig!?!

reklam

Okej, vissa gör reklam (se inlägg nedan) så då gör jag oxå reklam. Jag kokade palt för ett kompani igår. Ett halft kompani åt och en STOR bytta palt står kvar i kylen, så jag ska leva på det hela veckan. Jag skulle lätt kunna bli bonus morsa till typ fyra barn eller nåt.

Jag gräms att jag inte lagt över låtar på min Ipod, så jag kan fortsätta spela den här men nu dax att träna mina muskler.

Saltas ej extra, tack

igårkväll var jag sjukt hungrig. jag ställde mig och gjorde soppa till ett halvt kompani.

det tråkiga var bara att jag tror minsann jag överkryddade lite väl, så nu sitter jag här och käkar soppa som gör att man måste dricka elva liter vatten efter varje tugga.

men jag har hört att kryddor förbränner fett, visst tror vi på det? även om det kanske inte är kryddorkryddor utan hellre typ... salt?

well, jag lagar mat så gör reklaaaaaaaaam!

Triumphs to drunken falls

Här kommer nåt vackert

vattenkrig?

Jag vet att mina ordval inte alltid är dom bästa eller för den delen de bäst lämpade. Men oftast smått roliga då dom hamnar i fel situation. I går efter att fyra trosdansöser ätit lunch, ville jag uppmärksamma de övriga att jag skulle gå på damrummet innan vi gick därifrån. Ja vad säger man? Damrummet?, toaletten?, skithuset?, hemligahuset? pudra näsan? eller vända på linserna? Ja sa att jag skulle gå och kasta vatten! Och blev genast anklagad (med viss rätt iofs.) för att prata som en gammal tant.

Senare var det dax för en stund på ett fik, och då kom planerna på att som gamla starta ett fik. På toaletten ska det inte stå WC, utan:
Här kastar man vatten!!
Och på dörren in till fiket ska det stå. Svin gör sig inte besvär!

Ännu en tappad oskuld

som ni tidigare har läst gillar vi trosdansörer att bli av med oskulden.

herregud vad det finns många saker man är nervös inför, och som kanske inte är klockrent första gången.

ikväll var det dags för ännu en oskuld som skulle tas.

och ja, lika nervös som inför de flesta oskuldsförloringar var jag. nej, ni kommer inte att få veta detaljer om de förra, men jag kan säga att jag varit i bättre skick än jag var inför detta. fy fan.

men det gick. lite traggligt till en början (som föväntat) men när man väl är lie uppvärmd så går allt lättare. det blir till och med bra.

och nu efter? känner mig helt klart mer vuxen nu... vi närmar oss jen 2.0.

Kan han så kan ju självklart vi!

jo, jag tänkte såhär. vi trosdansörer har ju en plan på att så småningom släppa en helt smokin' covervideo på en helt fantastisk låt. och inspirerad av klippet nedan så tänkte jag...



DARIN!
hör av dig till oss om du är sugen på ett litet affärsförslag!

Dynamite

Det jag möjligtvis skulle kunna vara avundsjuk på är donnans mag och rygg muskler som orkar hålla donnans "behag på plats" (ja ni fattar... dom är inte på plats, men vem skulle kunna stå rak!?)




Strutsens natur

Jag ogillar strutsar, strutsar har vi aldrig tyckt om.
Ni vet säkert vilka jag menar, alla har en struts eller två i sitt liv. De där människorna som tror att saker och ting försvinner om man ignorerar det tillräckligt länge. Helt enkelt så är det folk som sticker huvudet i sanden så fort det brinner i knutarna.
Det finns ett gemensamt drag hos strutsarna, feghet. Feghet och egoism. Okej det blev två saker.
Feghet för att de till varje pris undviker att bli konfronterad med problemet. Egoism för att de inte bryr sig om vems tår som hamnar i vägen när de flyr från situationen.
Det strutsarna inte verkar förstå är att huvudet-i-sanden-metoden bara gör saken värre. Och inte kan man tala om det för strutsen, för strutsen har öronen fulla med sand och lyfter inte på huvudet förrän nån drar nåt lättsamt skämt om nåt som ingen egentligen bryr sig om.

Och en sak kan ni vara helt säkra på, strutsar svarar inte på sms och ni vet ju vad vi tycker om det.

Skit i det du

Jag gillar mina okänsliga vänner. Det är så fint att kunna be nån skita fullständigt i saker.
Great minds think alike.

jag och fenomenet oskulden

Oskulden är ett fenomen, precis som djävulen eller gud är det. Som kommer in ens liv lite nu och då, ruskar om ens liv lite grann och kanske gör lite förändringar. Är det inte så så säg?! Ibland av större grad och ibland av mindre.

I dag ska åter oskulden förloras, och jag måste säga att jag börjar gilla det här med att förlora den i saker och ting. Förr gav jag bara blanka fan i det för att jag inte ville eller vågade. Men now days är det bara så att klart saker och ting måste göras, måste prövas. Jag vill inte vara det fega stycket!



Det finns MM´s och det finns Homer Simpson´s

hahaha, erkänn..det här var ju roligt, liiite iaf, right?!


Culing på olika nivåer

vi lever alla olika. alla människor är olika. alla människor curlar sina barn i olika grader.

men...

har ni sett "ung & bortskämd" på ettan? sitter nu och har på reprisen i bakgrunden, och jag vill bara dö!

"jag tycker livet i sig är så jobbigt, så man vill ju göra allt för sin dotter för att underlätta.."

och där ingår alltså att ge sin dotter lön varje månad för att hon ska kunna satsa på sin SÅNGKARRIÄR och åka och fixa naglarna, fika med vännerna, gå på salong, festa, agera privatchaufför och träna med sitt tjejband.

jamen där ser man. spännande.


What goes up must come down

jag känner en tjej, vem hon är behöver vi inte snacka om, bara att detta är hennes historia...

ni vet när man ska ut och dansa lite... man drar på sig klackarna, fixar håret, lägger lite extra ögonskugga, kanske ett läppstift. sedan kommer man till kläderna. vill man ha snygga kläder? aboslut! men ibland är ju då snygga kläder kanske inte mest praktiskt, ibland behöver man lite hjälp för att se så där stunning ut som man gör i huvudet.

för ettag sedan var en av dessa kvällar. inte vilken kväll som helst, utan en ganska speciell kväll. en kväll då man bara ville vara helt fucking smashing! på förfesten som var all girls fick hon lite problem. ett problem som jag vet med säkerhet att hon inte är ensam om. nämligen att klänningen var ganska kort, och de dära strumpbyxorna som ska sitta där under glider ner i grenen. som hon drog och fixade... men helt plötsligt kläcker en av oss trosdansörer ur sig sitt superknep: dubbla trosor! hon gjorde tydligen alltid så... ett par som vanligt, sedan strumpbyxor och sedan ett par ovanpå, som håller strumpbyxorna uppe. fan vilken grej, som de satt, klart och betalt! splendid!

andra problemet var sedan hennes klänning. det var en sådan där utan axelband. och kanske ett par cm för stor runt om, vilket gärna ledde till att klänningen åkte ned och visade lite too much (så att säga) då hon sträckte upp armarna. vad gör man? joo, man frågar de andra trosdansörerna.. och självklart har en av dem en lösning. fashion tejp! en slags dubbelhäftande tejp som man fäster uppe klänningen med. hur jävla bra?!

så sedan kom festen, vilken tillställning. både strumpbyxor och klänning satt på plats, inga probs. men... efter mycket om och men var någon inte själv i slutet av kvällen, och efter kommentarer som:

"va faan, har du dubbla trosor? och utanpå strumpbyxorna?!"

och dessutom upptäcka en smickrande tejprand ovanför brösten där det klibbat fast mörkt ludd blev hon tveksam, och likaså jag.

what the fuck?! jag är fan tveksam. där lär hon i alla fall aldrig få något igen... men av detta kan vi alla lära oss något, nämligen att jag ska fan ha kläder som sitter där de ska. utan hjälpmedel.

fast jag har trots allt ännu en sak jag vill poängtera: har ni trubbel? vänd er till oss trosdansörer, jag lovar att vi har svar på det mesta!

varning för MM

JAG VARNAR HÄR MED KÄNSLIGA MÄNNISKOR ATT FORTSÄTTA LÄSA!!!!! (eller framför allt titta)


För en tid sedan fick jag ett mail med en bild på en MM, ja och en gigantisk sådan, en som skulle göra att ser jag en sådan på träningsmeckat så lägger jag fan benen på ryggen och springer där i från fortare än lucky luke him self. Och då är jag ändå kvinna, så va gör då inte karlarna?!

I går fick jag liten fundering, att är det inte på tiden att göra ett blogg inlägg, så världen förstår hur en MM estetiskt sett ser ut. Hur hon är, är en annan femma och det har vi ju redan avverkat som disskusion under sommaren.

Men jag önskar att det fanns typ en lucka, så som en jul kalender så dom som tycker det kan vara för känsligt väljer att kanske inte öppna. Men jag har ju varnat.

Here it is!
Groteskt? Javisst!





Präglade könsroller...

inatt hade jag två kids på sleepover hos mig. när vi drar fram extrasängen som inte har använts på ett tag och legat under den vanliga sängen flyger det upp en hel hög med damm. så jag tittar på den stora (hela sju år) och säger:

- men du, jag tror inte minsann att du har dammsugit nog bra här.
- men det är ju DU som ska dammsuga, du bor ju här!
- jojo, men det är ju ditt jobb...
- nej det är det inte. jag är inte så bra på att dammsuga. JAG ÄR JU INGEN TJEJ!

(sedan lägger han av ett av de största gapskratt jag sett i hela mitt liv.)

herrejösses. konfronterade hans mor hyfsat snabbt om detta uttalande. då visar det sig att de säger så i en av barnböckerna han har...

en en barnbok säger de att det är kvinnor som ska städa! skandal!

En trosdansblick

Sitter på en bänk på motionsmeckat efter ytterligare ett pass i Paris, undrar om jag nånsin kommer ta mig därifrån. Benen bränner, armarna går inte att lyfta hur mycket jag än önskar. Ser att det sitter nån mittemot som verkar känna sig likadan, hennes muskler verkar inte heller lyda uppmaningar.
Så kommer en tredje tjej in i bilden. Hon är näck förståss, som dom alltid är där på motionsmeckat. Vi tittar på henne och sen på varandra, sen går det inte att hålla tyst. Skrattet bubblar inombords och plötsligt finns det energi att cykla hem i mörkret.
Små stunder av förståelse är fan guld värda.

RSS 2.0