Hon är min kompis minsann hon!

hej hopp!

nej ni, jag ska inte skriva ett riktigt inlägg. jag har en tom hjärna för tillfället, lyckas inte komma på något allt att skriva. men då frk Jess vägrar svara i sin tjusiga iphone tänkte jag berömma här istället! :)

snyggt jobbat med headern, den gillas skarpt, likaså den ofantligt lila bakgrunden (lika tjejig som vi är, vi trosdansare). men fonten på överskrifterna, i dunno... känns den inte lite klumpig till resten? kanske bara är moi, men jag lägger min röst på typ.. cooper black eller berliner sans fb? vad säger ni girls?? annars klockers! gillar speciellt våra egna kategorier... snyggt jobbat jess! och dessutom, snygga panties.. ;)

och sedan, varför gör vi detta? FÖR ATT VI KAN FÖR FASEN!

Min idol

Nu tror ni säkert att jag kommer berätta att Norsjö har tagit över Specsavers plats som MM´s paradis. Men faktum är att jag inte har sett en enda MM idag!
Okej... det kan ha att göra med att jag mest har varit och filosoferat ute i skogen, plockat blommor och underhållit min hund med promenad. Och när jag inte har gjort det så har jag lyssnat på tant Evaldas historier, och där gott folk! Där har vi en riktig kvinna! Ingen MM där inte!
När jag är 91 år vill jag också småspringa istället för att gå, kissa hukandes i lingonriset och stå på tå bland ormbunkarna för att kika in genom ett fönster till en bagarstuga som inte använts på 50 år.
Kvinnan har mer fart i kropp och hjärna än de flesta 30-åringar.


Jess, du är allt bra duktig du! Ser fint ut här och jag gillar kategorierna!

Plötsligt händer det

det är iaf en start..måste ju höra vad mina trosdansörer tycker.
lite småfix att fixa till fortfarande. det är på G det med.

den är iaf bättre nu än för en timme sedan o tiden innan dess, eller hur?!

ett litet tips nu:
det kommer itne längre stå i inlägget vem som skrivit det. istället har vi alla en kategori var.
samt att det finns en allmänt..där vi kanske skriver när vi vill vara lite mer anonym ;)
vad säger ni om det chicks? good? bad? åsikter?

alltså vill ni läsa vad faboulus F har skrivit och itne vad vi andra skrivit klickar ni på kategorin F i menyn och då kommer bara hennes upp.
Vill ni läsa när Jen has the pen ja då klickar ni på Jen
easy, va?

sen har jag itne firrat det här med centrerad text ännu så GLÖM INTE ATT CENTRERA NÄR NI SKRIVER, ni som har äran att tillhöära denna fantastiska blogg vill säga ;)

any questions? nä tänkte väl! ;)

F and Jen goes fjortis

Vi drar snart på stan för att fortsätta vårt gemensamma tema: Twilight. Vi får inte vampyr blod, nä vi får fjortis känsla i blodet. Ett pirr (och inte där det kanske borde få pirra) i kroppen, av konstig förälskelse. Vad som gör just att dessa filmer ger denna känsla kan jag inte svara på, men så är det bara, och det gillas. Och vi premiärar X 2: den har premiär i dag, och vi premiärar genom att se den på bio.

(bild från sf.se)

Vi avslutar sedan fjortis temat med något rått men inte blodigt, vi äter sushi buffé, och goddamnit vad det ska ätas!

Ung, sexig, oförstörd och jävligt creepy

har ni sett twin peaks? vad gillade ni den?

under min pluggtid såg jag och en korrekompis heeela serien på kanske.. två veckor? det var stort.. jag hade aldrig sett den förr, och blev totalt hänförd. vilken serie! nu ser jag på reklamen att den börjar gå på tv igen, närmare bestämt med start ikväll kvart i elva på kanal 9.

så ni som inte gör något annat ikväll, ha på tv:n då, ni kommer inte att bli besvikna! även om jag är rädd för den dära läskiga lilla kortvuxna, stämningen i hela serien och att den är jävligt strange att se trey macdougal som ung, sexig och jävligt konstig konstapel.



fy fan, nu får jag stora rysningen. jag gillar verkligen inte stämningen med den serien. usch usch usch. SÅ SE DEN FÖR I HELVETE!

Viva España

Misstänker att ingen annan i teamet sitter klistrad vid Spanien-Portugal ikväll (hörde nåt om rosékarusell). Men kom igen! Fotboll är kul! Ska David Villa frälsa Spanien igen? Ska Portugal ta sig till kvartsfinal? Vem tar av sig tröjan när slutsignalen ljuder? (Torres! Torres!)

Okej andra halvlek nu...


(ps. nån annan som såg Per Moberg göra mål på straff för Paraguay idag? Sjukt likt!)

(ps 2. har spenderat tid i Rödåsel i eftermiddag, lågoddsare att det skulle finnas en och annan MM där... Norsjö imorgon, kan bli nytt rekord.)

Ful blir fin eller snarare cooooool :)

ny design på G!!
bara så ni vet.
anyday now.

styrelsemöte

I går hade trosdansen styrelsemöte, eller nä där for jag med osanning, vi hade vår ladies night som har blivit något återkommande. Men vi kan denna gång även kalla det styrelsemöte, då vi en stund även avhandlade trosdansen. (vett & etikett, regler, upplägg, design). Vi äter, och äter, och äter, dricker, och äter och skrattar massvis.



Vi bytte även vin flaskor med varandra, men förmodligen kommer vi ändå dricka upp dom tillsammans innan slutet.

Helvete som jag drog

jag snackar ju alltid om att en bra kvinna reder sig själv. eventuellt att det kanske är med lite bitterhet i rösten, men helvete i gatan! så ska det vara! man SKA reda sig själv!

idag efter ett svettigt pump-pass på iksu (tror de dära roséglasen börjar ta ut sin rätt...) tog jag tjuren vid hornen och skulle klippa gräset. my week denna vecka... som alla de få gånger jag klippt gräset hämtade jag den dära handjagaren och började. helvete, tror ingen har klippt gräset på hela våren! tjockt tjockt och tugnt tugnt. inställningen var från början "det är träning" men den avtog snabbt då blåsorna på tummarna sprack och det sved som fan. hämtade den med motor och skulle bara lite tjäckt dra igång den. man är väl uppfödd på landet och klippt en del gräs i sina dagar! trodde jag ja... som jag nu har dragit så motorn dessutom garanterat är sur. inte ens med telefonhjälp får jag igång gräsklippshelvetet!

så nu sitter jag här och väntar på min svåger som är ute på språng som ska komma och hjälpa mig starta den.

en bra kvinna reder det mesta, men bevisligen inte alls. jag är besegrad. fuck!


update:
se påfan! efter mycket om och men kommer min husvärd ut.. "oj, har jag glömt att skicka ut lappar om att den dära är trasig? den gick sönder häromdagen. så nu får du ta den jobbiga.. hahahahaha!" och sedan efter en stund kommer min alltid så tysta granne ut: "skönt att det inte var jag som har klippvecka i veckan. hörde att den andra var trasig. men tänkt positivt! att klippa hela gräset med den dära är som tre pass på iksu. minst!"

HOOOYA! en bra kvinna reder VISST sig själv!

Fula fiskar i stiljte

"En polispatrull skulle på tisdagsmorgonen assistera en andfamilj på väg att flytta från Universitetsdammen i Umeå.

Men när patrullen fanns på plats för att stoppa trafiken på Blå Vägen beslutade andfamiljen att ändra sina planer.
- De vände om tillbaka till dammen. Det var tydligen inte riktigt dags än, uppger Dan-Olof Jones, vakthavande befäl vid polisen i Umeå.
Polisen har som årlig tradition att hjälpa änderna att så tryggt som möjligt nå vattnet i Umeälven.

Publicerad: 22 juni 2010 kl 08.35"

från vk.se

Alltså allvarligt..detta var det sötaste jag läst på länge! Och ja, ni som känner mig vet att vissa saker rör mig djupt in i själen, detta är en sån sak, en sån sak som gör att jag nästan gråter och det är INTE för att polisen har detta som tradition utan bara för själva änderna. Sen okej, det är liiiite sött att detta är en tradition för polis-polis-potatis-grisarna oxå MEN det är definitivt inte det som gör att jag gråter ngr sentimenatla tårar... Poliser i all ära men även i de lugnaste vatten.........för att citera vad änderna skulle sagt alltså ;)

Trosdansare vs MM´s

gott folk, idag har vi trosdansare umgåtts i stort sett hela dagen.
vi har gjort det vi brukar.
dvs ätit, skrattat, shoppat och räknat MM´s.
Idag kom vi upp till kanske 15-20 MM´s.
Det finns många MM´s i Ume!

inte MM´s som i M&M´s..ni vet godisarna M&M´s.
ni får helt enkelt gissa själv vad MM´s står för.

en sak kan vi iaf konstatera att vi trosdansare är absolut inga MM`s.
för om man är en MM´s kan man sannerligen inte bli en trosdansare, hur skulle det se hur?!?
hugaligen!!

Fulhet

sedan, tjejer, tycker jag vi måste jobba med designen. detta funkar inte.

så, det var det.

En liten liten bit kvar bara

hello!

jag har tydligen sagt (möjligvis med ett par glas rosé i kroppen, oklart) att vi, trosdansen, ska bli större än blondinbella. jag tror vi måste jobba lite på det i så fall.



1:a

Första inlägget i trosdansens tecken! The members har idag utfört viktigheter av viktigt slag. Eller förnödenheter för att överleva. Eller helt enkelt socialisation för att må bra. Teamet är fantastiska när det gäller att gå in på "farliga" områden, och stärks då ytterligare. Man skulle kunna sammanfatta det med kommentaren som en gång fälldes till två av dom. "Var och en är ni inte lätt att tas med.... men tillsammans är ni tamme faaaan helt oövervinnerliga"

Just i skrivande stund antar jag att alla smuttar på ett glas vin, och möts upp om cirkus 25 minuter för en liten karusell.... down town!

Hur namnet trosdansen kom till tar vi en annangång

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0