Pantycats undercover.....

I går fick två av bandmedlemmarna fria tyglar för att kolla in Umeås partyliv. Givetvis undercover så att ingen skulle se att det var vi. Detta lyckades vi inte särskilt bra med. Vi entrade uteställe efter uteställe men fick ingen ro pga alla fotografer som låg gömda här och där. Till slut gav vi upp och valde att gå in på ett av de mindre populära uteställena, allt för att få lite lugn och ro liksom. Det var inte det att folk inte såg oss precis, nä snarare att de "låtsades" att de inte visste vilka vi var. Vi vet att alla egentligen skulle vilja dansa med oss men valde tjejgänget bredvid, jaja tänkte vi låt dem låtsas hålla igen. Plötsligt dyker en liten söt kuf upp framför oss men vågar inte riktigt hela vägen. Vi välkomnar honom in i vår dansring, ibland måste man ju släppa till för groupies. Han stannade vid vår sida och tro mig han skulle göra precis allt vi bad om. Jag avslutade kvällen med att säga att " vi måste verkligen gjort din kväll ikväll stackare " Han nickade och höll med. Tänk att man kan göra någon så lycklig. Vi borde få va med i " Din stora dag "

Nämen, titta här!!

 

now we talking liksom.

på rätt väg iaf, eller hur?!


Svartris

Jag var på ICA idag, fastnade och tittade länge på påskriset för riksdalerna 19.90. Jag tänkte igen och tittade länge, raffsade sedan snabbt ner en liten ynka buske (läs kvistar) i korgen, då jag kände hur otroligt lat jag blev. Ja, och nu snackar vi om trosdansösen som inte alls har något emot skogen, men jaaa, jaaa....

När jag närmar mig hemmet ser jag en lastbil, och inte bara en lastbil utan även en nedsågad björk som dom håller på att lasta på lastbilen. Hade jag vetat det innan, så hade jag ju gått fram till gubbarna och frågat om en litet knippe, men nej här kom jag med kanske 7 kvistar björkris som dessutom längst upp har en etikett där det på enasidan är en svenskflagga och på den andra står "svartris". Nog hade jag fått riktigt svartris om jag hade bjussat grabbarna som kapade björken i stycken, 5 riksdaler för 20 kvistar. Och på kuppen hade då mitt ris blivit större och jag hade tjänat 14.9. Men nästa år. då jädrar i mig går jag till skogen....

I´m a p***** rocker

Den största delen av trosdansen har varit på turné, med svarta skinnjackor och solglasögon intog vi en huvudstad i Europa. Vilken kan ni kanske så småningom läsa om i någon skvallerblaska.
Vi har mött solen, blivit bjudna på champange, shoppat, sett djur, blivit kultiverade, tjuv fotograferade och druckit vin och öl. Inga livvakter har vi behövt då trosdansens rockband Pantie cats, kan undanröja hot själva och att dessutom veta att andra trosdansöser kan erbjuda gamla "spöken" ett källar liv i tyskland, med sparris som föda är inte fy skam.

På landets största nyhetssida fann jag denna bild, folk vet alltså tydligen att vi varit där, men som ni ser finns en osynlig gräns på puben där ingen vågade komma innanför utan att fråga först.

Trosdansen & Pantie cats rules!!!






Thanks Lily!

visste ni att trosdansen har spridit sig? jag hade absolut insett det stora med denna blogg, men trodde faktiskt inte att en så pass stor artist som lily allen skulle göra en låt bara för några av oss som ingår i denna trosdans. och då hon faktiskt aldrig har kommit och hängt med oss kan man ju dock undra vart hon fått all sin input ifrån. vem är mullvaden runt oss? eller är det flera?

 

har nog minsann mina misstankar, men det är okej. stanna kvar i skuggan ni, jag är bara nöjd att ha fått en helt egen låt.

 

 

thank you lily for doing this only for us! we are so grateful! remember to call us next time you're in umeå, ok?


RSS 2.0