2010

Att sammanfatta trosdansösernas år i en resumé skulle förmodligen innebära en stor säljare till novell eller nåt. Och det är inget jag orkar ägna mig åt nu. Men kan väl kort beskrivas som ett händelserik år ur varierande grad för var och en.

2011 inleds med de flesta av trosdansöserna, med något enstaka bortfall. Ett nytt år är snart här och morgondagen kommer gå till att fundera på mina nyårslöften. Och en sak är då säker, detta år kommer jag inte slänga snusen i soperna på tolv slaget. Det var en av dom dummaste grejorna jag inledde 2010 med.

Premiär

Så har stunden äntligen kommit när kompisarna ska umgås med sambon. Det är ju inte precis så att vi medvetet har undvikit det tidigare, men efter snart 7 år tillsammans så uppskattar man att umgås med vänner på egen hand också.
Frågan är bara vem man ska vara mest nervös för?
Men med världens bästa gäng och en sambo som är en socialkamelont så borde kvällen passera utan några större incidenter... (Håll tummarna...)

Gott nytt år läsare!

Julen är över

F är frukstansvärt aktiv här! eller nja, inte egentligen, men hur som mest aktiv av oss trosdansörer. visserligen har det varit jul och allt sådant, men fy skämmes på oss! dags för uppshapening, nu är julen över, och snart är det 2011, det är vårat år. i know it!

tänk va bra om jag nu då kunnat komma på värsta grymma inlägget, men tyvärr fina ni (som faktiskt fortfarande kommer in hit och läser trots vår frånvaro). det enda jag har i huvudet är att jag snart ska jobba, inte har sovit och borde packa upp. så de blir inget nu. men det kommer.

enough, enough now.

jesulina

Det hände för 2010 år sedan.... att en kvinna blev gravid utan att ha idkat samlag. Och jag tror minsann att 2011 kommer en liten jesulina att göra entré i denna värld för nu har jag mått illa i mer än ett dygn och inte ens magsjuka i sikte verkar det som.

Synd man inte fick ligga och fortfarande är oskuld!

love matching är inte min grej

Det är inte lätt när man ska försöka stödja i världen love matching och försöka tussa i hop folk, och egentligen ska man bara försöka låssas som ingenting. Person nr 1 har sedan ett tag gått ut genom dörren. Och precis när person nr 2 går ut genom dörren i en ytterst lyhörd trappuppgång, kläcker jag smidig som man är ur sig ståendes brevid dörren.
"Få se nu om han lägger in nåda stöten!?!"

Kan vara så att där förstod i alla fall den ena varför den andre var på samma ställe en söndag kväll!

F vs. tårtan

Vi har ju en liten tradition vad det gäller tårta och jag har just lovat en cup cake till trosdansös att det blir en sjuhelvetes hög tårta för min del om det förefaller hända under 2010.
Min hypotes är att det inte blir någon tårta alls!

Hört på en julsammankomst del 1.

-Nämen vad ska vi hitta på nu?
-Hos mig kan du få två smulor och en smäll.

det nya julevangeliet...

Och det hände sig vid den tiden att från staffan stalledräng utgick ett påbud att alla skulle delta i en pepparkaksbyggartävling. Detta var den första pepparkaksbyggartävlingen, och den hölls när trosdansörerna var som allra bäst. Alla deltagare klurade och lade pannan i djupa veck för att bli vinnare av denna ståtliga tävling. Så gjorde ock några av trosdansörerna...
(ni kan väl erat julevangelie =) )

mensvärk

Trosdansös 1: Jag tror min livmoder håller på komma ut!
Trosdansös 2: Vadå? Ser du toppen?

Hört.... ja på många ställen.

Alltså jag är så himla glad att ni finns.
Jamen jag är verkligen det!

Ni är oslagbara trosdansöser, jag är så himla glad att ni finns.

Hört i en korridor del 1

-Va fan?
-Gud så dumt.

Hört resten av dan:
-Det var dumt.
-Ja, fan va dumt.

Vem har räfsan????

Var det någon som såg vart räfsan tog vägen?? Den som skulle ta upp oss från marken innan snön kom? Den kan ha missat några av oss... Skulle inte tro det va! Ska vi nu ligga där under till våren? Nä skärpning trosorna, nu är det väl dags för en uppdateringskväll? Kan det vara så att dagen D närmar sig? Lördag time for snaskigheter.... Ta med räfsan om det skulle visa sig att någon fortfarande ligger under!!

Hört i bilen del 2

3 trosdansöser satt i en bil i en trafikerad korsning.

Trosdansös 1: Att det inte har smält här!
Trosdansös 2: Satt tyst, tittade ut...
Trosdansös 3: Jo men det gjorde det i morse!
Trosdansös 2: Fortsatte titta ut, på vägarbetarna, på väg räcket,
på marken som var helt täckt med snö
och förstod inte varför det skulle smälta...

1:an och 3:an förstod att 2:an inte förstod.
Trosdansös 1 & 3: Alltså "smulli", smält!!!!

I blame the blond in me!!

Frankie och Julie

varje gång jag ser reklamen ni kan se nedan på denna sida får jag en riktigt bra känsla i magen. skit i att den representerar tvåsamhet (vilket vi kanske trots allt alla vill ha), men framförallt får jag en jävulskt bra känsla bara.

det kommer att ordna sig, allt blir bra.


se den igen, bli glad (och maila elgiganten att jag borde bli sponsrad).

WTF

Kommer ni ihåg det här?
En trosdansös sa att det var inspirationsdagar på träningsmeckat i helgen, jo, jo, okej, tjena tänkte jag när hon sa att det var Pole Dance. Men uppenbarligen kl 18:15 på lördag!

Dansa med en BODYPUMP®-stång! Ett sensuellt och roligt danspass!


WTF!!!

....och nu då?

Jaha då var man så kallat i land, ett eget hem STORT, ensamstående, två busar runt halsen och jodå ganska tillfreds. Då var liksom allt klart eller?? Vad händer nu? Hur går jag nu vidare. Hur lever man ett 50% singelliv och ett 50% ensam med två barn-liv. En process på ungefär ett halvår är helt plötsligt slut och jag har kommit in i en ny fas. Jag visste mer om hur man skulle leva ett liv utan hem , på flykt undan ett destruktivt tvåsamliv, ett liv utan vetskap om hur allt skulle bli. Nu sitter jag här, ensam men med en resväska ouppackad full av fantastiska vänner som hjälpt mig på vägen. Det känns som om de flyttar in med mig. Massor av trosor och en och annan kalsong finns med. Från och med nu är det dem och jag och mina sötaste barn. ...Och hur det kommer att bli har jag ingen aning om men I got a feeling...... Tack alla nära och kära som hjälpt mig genom det här och ett stort TACK till den fantastiska flyttpatrull som slitit två gånger med alla kartonger upp och ner och in och ut. Ni har en hejdundrandes fest att vänta.

Hört i bilen, del 1.

Nä nu är det tillbaka i ampullen.

Say no more.

RSS 2.0