Stoppa upp den

har suttit och kollat på denna hela morgonen (kanske linte riktigt, men ni get the point). tänk vad man kan lära sig, tror det är dags för iksu att uppdatera sina träningsprogram.


Welcome eller välkommen. Som ni vill.

helvete, ikväll gjordes ju reklam för denna fantastiska blogg. två nyinvigda i sällskapet "vi som älskar trosdansörerna".

vi hälsar er välkomna. och räknar kallt med att få se er ofta här inne.

ansikts avsugning

Nu tänkte jag lära dom som inte vet, jag visste då inte detta, att solskyddsfaktor i ansiktskrämer motverkar att dataskärmen gör en avsugning(?!) Nu tänker ni säkert att nu har det riktigt slagit snett på den där sidan skärmen.

Men kvinnan på kosmetika avdelningen idag var grav allvarlig när jag brast i skratt när hon började prata om , dataskärmar och hudlotion, och inte sol och hudlotion. Jag fortsatte fnittra hejdlöst och hon tittade allvarligt på mig och förklarade att utan spf 15, som den krämen hade får ansiktet en avsugning, här var jag tvungen att vända mig och stirrade in i parfymerna, bita mig i läppen och utföra konstiga kvidande ljud för att inte falla i hop på plats i ett hysteriska skratt anfall. Min vän som skulle ha ansiktskrämen stod snällt kvar och fick prov exemplar på den som hade solskyddsfaktor och där med förhindrar en avsugning och en utan som ger en. Jag blev utan bägge och lär förmodligen både bli rynkig och få en avsugning.

Cry baby

sitter här i min soffan och funderar. ni minns ju A's inlägg om att sova snyggt? precis, det. och aboslut, det är säkert hur viktigt som helst.

har dock nu sett slutet på "vid din sida" och ser mig sedan i spegeln, och spegeln visar sanningen som bekant. jag tror faktiskt att de flesta hellre skulle stanna hos mig efter en trashig natt än efter nu. ge mig ett drama och jag förvandlas till ett monster. tror ni mig inte så fråga de andra trosdansörerna som varit på bio med mig, det är groteskt.

tror brittan nedan får träna en stund till för att se förjävlig ut när hon grinar innan hon sätter sig upp mot monstergrinaren jen.


sliten? ja visst, men klart värt det!

Jag vet inte om man ska säga att jag inte är en ""töcken tånåring" längre eller att det helt enkelt kostar att ligga på topp. Men efter återhämtning bestående av chips och kaffe fick jag i kväll middag, ( med mig även en matlåda) och jag tror det var det som behövdes för att jag ska vara redo för en ny vecka. Vecka 43 på året för den som inte visste det!

En delvis händelserik vecka är avklarad och jag tror jag nu är redo för ännu en, bring it on, jag är redo. Längtar redan till nästa söndags sov söndag!

Plattan nästa...?

Min absolut bästa tid på dagen är när V är på dagis och nollåringen ligger i vagnen och sover. Älskar att höra pyset från kaffebryggaren som betyder att jag kan se fram emot några koppar rykande hett kaffe och antingen slösurfande framför datorn eller häng i soffan. På tal om tv och framförallt kaffe... jag såg "sjunde himlen" igår. Ni vet den där serien där moralen sprutar ur öronen. Igår handlade det om beroende... stackars simon var koffeinberoende, Lucy telefonberoende, Ruthie tuggummiberoende, Mary testade uppiggande piller. Hemskheter!! Simon pratade nåt om att alla som dött av drogöverdoser startade sitt beroende med en kopp kaffe - nåt att tänka på hörrni! Nästa gång ni ser mig har jag nog dragit en lina...

om "A" är ett labilt stycke, är jag ett fegt stycke

Jag tycker ibland att jag kan vara en smula patetisk, töntig och samtidigt en aningens komisk. När det kommer till att utmana sig själv, att våga göra saker framför allt nya, tycker jag ibland och allt som oftast att det är creepyscary!! Jag vill så gärna göra det, utmana mitt öde våga prova, skaka som ett asplöv. Och det kan handla om små banala saker som att hoppa från en trampolin. Jess kan på ett vackert vokabulärt sätt återberätta om parasailingen för den som vill höra. Men samtidigt är jag hard as a rock (den som nämner artisten får en kaffekopp eller nåt) och gör vissa saker utan att ens tänka en nano sekund och utan att adrenalinet flödar.

Idag gjorde jag en sak som vissa skulle förmodligen tycka vara en skit sak, men för mig var det ett big thing. Jag var på farligt område, utan någon slags livlina. Hotet, pressen, adrenalin påslaget, spänningen, ja vad man nu ska kalla det uppenbarades. Trosdansöserna var utom räckhåll för peppen och själv stod jag där. Och jag var tvungen att efter utsatt mig själv för det, utsätta mig för det igen för att sedan känna näst intill eufori. Men besvikelsen kom lite efteråt då jag som vanligt blir efterklok och inte tog repliken i munnen som en annan trosdansös länge laddat för.
Nu blev det bara
HEJ! GRATTIS!

Men jag är rå nöjd och mer där till! Men jag är framför allt schnäääll!

Pole me

jag ser på tyras talkshowprogram på trean och dricker mitt förmiddagskaffe. helt plötsligt håller jag på att spruta ut kaffet ur öronen, för vet ni?

51% HAR DANSAT POLEDANCE INFÖR SIN PARTNER!

jag känner att vi måste gå genom detta lite...

1. hur fan kan ens 51% ha en fucking påle (ja, det ska vara särskrivet, inte en fuckpåle) i lägenheten? jag känner -ingen- som har det!

2. även om du nu har det, hur många känner sig så jävla grymma på det så de just know att det kommer att vara the thing för partnern? fan, alla har vi ju kört lite aerobics med lite bootyshaking, och nej, de flesta ser inte heta ut vid sådana rörelser...

3. vart har alla lärt sig det? 51%... det är över hälften! är alla stripklubbar täta men tjejer som sitter och gör små notes om hur man ska göra? eller youtubar man lite och lär sig lite trix som man sedan över framför spegeln?

4. usa är typ världens fetaste land. man behöver vara rätt så fit för att fixa pålen. say no more.

jag tror de ljuger.


Fåfängans vara eller icke vara

Inte så vanligt förekommande fick jag förmånen att jobba några mil söder om stan med en kollega som verkligen verkar ha koll på läget. Vi satt där som vi brukar i en varsin fåtölj med fullt betalt varje timme och ventilerade livet. Vi kom in på fåfänga och dess betydelse i början av ett förhållande. Som de flesta inom vår verksamhet vet så förfaller en kvinna betydligt under natten. Sminket sitter vanligtvis kvar men inte på rätt plats, håret likt ett fågelbo efter det att man vänt sig 100 gånger innan man möter herr Blund osv. Våra manliga kollegor tar oss som vi är och lägger nog inte ner så mycket energi på saken i sig. Jag däremot kan tycka att en man som just stigit ur sängen med rufs och nyvakna ögon kan vara fantastiskt attraktivt. Hursom , vi diskuterade hurvida man sover bra osv då man sover bredvid sin nya kille, nja inte så bra ändå. Det gäller nämligen att man sover snyggt förstår ni. För tänk om han är vaken när inte du är det, sova snyggt gör man INTE om man är i den djupaste sömn med drägel på kudden som bevis på det. Att sova snyggt innebär att sova med ett öga öppet och va på sin vakt dvs inte sova alls. Viktigt att tänka på pose, mimik och att gamsminket inte flyttar sig från sitt ursprung. Min kollega sa att hon tom gick upp en stund före sin blivande make och la på lite make innan han skulle vakna. Kanske just därför de är äkta makar idag. Så alla ni singeltjejer där ute, ska ni sova med en heting så gäller det att ni sover SNYGGT, tänk på det!!!

fula ord

Jag har en fundering, maneater?? Vad är ordet för det manliga? Knappast womeneater! Jag röstar för ett fult ord, kan bara inte komma på något bra. Fula ord för de kvinnliga finns gott om, jag blev tvungen att googla lite och här kommer resultatet:
Horbock
Mansgris
Fähund
Horgubbe
Syltsnopp
Svin
Drul
Hyland
Slyngel
Slapptask
Balder
Bolare
Pigsnok

eller helt enkelt

Häradsbetäckare

Ja vi känner till dessa, vi har nog alla stött på dom någon gång, och en sak är då säker, vi har aldig tyck om dessa...

Och bitter är jag för att jag inte får trosdansa med andra i kväll, så jag går och lägger mig, men jag gör det ändå med ett leende på läpparna...

Den bästa terapin

ett labilt litet stycke och två med blandade större och mindre issues.

tre trosdansörer ska ha terapi ikväll framför idol ikväll. tur vi har varandra, alla andra skulle nog bli lite för rädda ibland.

Det där med spritlås på mobilen

Som F skrev tidigare denna vecka så diskuterade vi hejvilt detta inlägg när ngr av oss trosdansörer hade en liten middagsdate förra veckan.
Nåt sånt här kom vi fram till:
Det första som händer när man väljer att klicka "skicka" på det dära sms´et som man tycker är en suverän idé efter ett par glas vin men som man kanske inte riktigt tycker var den brightaste idén dagen efter


Trycker man då på "JA" så poppar detta upp:


Trycker du "JA" här får du detta sms som leveransbekräftelse:


Och mkt riktigt dagen efter när du vaknar möts du av detta sms:



Det känns ju inte så jävla bra va?!
Nä, just det. Så det vi vill säga (vis av erfarenhet som vi är) är att ni ska tänka inte bara en, två utan flera flera gånger om det verkligen är läge att skicka det där första sms´et!


Mitt labila stycke

Idag har jag startat utflyttning på hög nivå genom att packa en hel låda. Under den tiden hann jag dricka 3 koppar kaffe, skriva två sms, trycka i mig en gräddbulle och falla i gråt ungefär 100 gånger och blev jäkligt sugen på att dricka en flaska sprit. En av trosdansörerna sa att jag skulle ta ett glas vin, vem skulle märka det, du ska ju bara på dagis. Ja tänkte jag men NEJ där går ändå gränsen. Jag behöver nog lite professionell hjälp för att klara det här, av er trosdansare. Jag trodde att det värsta var över men fel fel, det här blir den jobbigaste delen. Jag kommer på mig själv att jag blir arg och ledsen för att jag fick det röda durkslaget i stället för det i silver. Varför fick jag de fula gula höganästallrikarna och de fulaste besticken dessutom i ojämnt antal. Vilket jävla I-landsproblem kan man tänka då. Ja men nu råkar det vara så att jag lever just i ett sådant och jag tycker att det röda durkslaget är fult. Kära trosdansörer ni har en liten bit kvar på min rehabilitering sen är det väl ni som behöver stöd i livet efter att ha gått igenom det här. Jag är just nu ett labilt litet jävla stycke!!

Jävla trevligjävel

är home sick idag. sjukt jävla tråkigt. sitter och tittar på ellen och där ploppade den dära mario lopez nyss in. jag har aldrig gillat honom, tycker han ser otroligt mesig ut (har han inte varit med i typ superman eller något?), och är inte ens speciellt het. men nu, efter en intervju; VILKEN MAN!

jag skulle vilja peta på hans söta skrattgropar och klämma på den dära magen. ja tack. (sedan vet vi alla att det inte är allt jag som trosdansör skulle vilja göra med honom, men vi kanske måste vara lite barnvänliga här. vem vet vem som tittar in liksom).

så här får ni två bilder. jag skulle vilja höra den som inte skulle vilja ha en liten tete-a-tete med honom...


älskade trosdansöser och annat löst folk

Jag älskar verkligen trosdansöser omkring mig (okej, och annat folk jag omger mig av). Förutom vidare utvecklingen av detta, (som jag tillägnar någon annan att blogga om) så var nog kvällens roligaste replik:
Du är så professionell....(och ett försök till en fortsättnig, men det brast det för tre av oss ingick i diskussionen)
och
"Om du och jag gifter oss, vad blir du då till mig?
Jaaa... förmodligen din fru!
"
Tack delar av trosdansörer för ännu en amazing kväll!!

Eller?

en väldigt god vän frågade mig ikväll hur man flirtar.

"du gnider dig lite och fnissar"


visst är det så det funkar? eller är det därför vi trosdansörer är singlar nästan hela jävla bunten?

vi kanske inte ska tipsa varandra förresten...

Höstens sysselsättning

Ta lite sol, sand, vackra vyer och... ja ett gäng väldigt vältränade killar, vad får man? Jo höstens sysselsättning på blåsiga dar. Bondi Rescue... Jag är frälst. Jag kan nöjt sitta i soffan när höststormen ryter utanför. Solen skiner på Bondi beach och det enda man kanske kan önska är att man faktiskt var där själv.

 


Snopp kung

I dag har jag lärt mig av Sveriges Radio att Karl XIII, använde penisar för att betygsätta saker, typ som Expressen gör med sina getingar. Fatta vilken rolig kung! Skulle vilja höra Carl XVI Gustaf uttala vilket könsord som helst. Och jag undrar för den delen vad Kungen och Drottningen har lärt sina barn vad kön heter, knappast prinssesan och kungen!


Kan Arne.....ja då jävlar!

Satt med två andra trosdansörer igår kväll och tittade på idol. På rad i min soffa och som vi brukar med ett varsit glas vin i handen. Det är då vi är som bäst, bäst på att reda ut våra liv, älta, analysera och kommentera. Helt plötsligt dyker Arne Weises son upp i rutan och vi blir som stumma. Vi alla hade trott att det skulle kunna vara hans barnbarn, men son, 28 år. Hur gammal är Weise typ 75 eller nåt. Han som suttit där år ut och år in på julafton, så oskuldsfull, så lugn o harmonisk, en riktig mysfabror. Jo tjena tänkte vi, vi är lurade, vår syn på denna kramgoa morfar ändrades snabbt. Vi konstaterade att Arne, han har minsann fått ligga en hel del mellan de där fåtöljstunderna. Det var säkert det sista han gjorde innan han kom in i studion och tände ljuset och det första han gjorde när piff och puff sagt sitt i rutan och ljuset var släckt. Fy fan Arne, hur gör du. Sen blev det tyst en stund igen och jag tror att vi alla tänkte samma sak. Kan Arne så kan vi!!! Go girls!!

Ut med det gamla in med det nya

ny design kära läsare!
lite coolare, lite tjejigare, lite bättre helt enkelt
Varför?
För att vi coola chicks kan!

I tidningen idag.

Åh nej, de försöker ta över världen.

RSS 2.0