Intressen

Jomen då är det väl bara att sätta igång med ett blogg inlägg. Att summera flera månaders frånvaro vore att skriva en novell och förmodligen skulle det bli en bestseller om den publicerades. Men nu är det så att ingen av trosdansöserna har tid för detta.

Månader har passerat och nya intressen har skapats. Och när vi ändå är inne på intressen så kan jag lika gärna avhandla ett av dom kommande och där med även julklappen till två av oss. Så ni läsare kan ju håva hit tillbehören till det som julklapp.

I somras så satt två stycken pinglor på en balkong en solig kväll, givetvis med varsitt vinglas i handen och började avhandla hur roliga vi var. Jo vi är ju kopiöst roliga. Vi försökte oss på att avhandla saker så som det manliga släktet gör. Typ:

"Hörru när byggdes det där huset egentligen?"
"Jag har hört att man får med en tändare om man köper en weber grill på ICA"
"Jag skulle ha lämnat in bilen, vet du om nåt bra ställe?"
Och fiske....

Vi kom fram till att det var ganska lättsamt och kravlöst göra. Man behöver inte prata hela tiden eller så kan man prata hela tiden. Man behöver inte tänka, eller så kan man välja den kvinnliga variationen att tänka ihjäl sig medans man står där och utför kast efter kast. Så i julklapp ser vi till att vi får varsitt kastspö och till sommaren hittar ni oss fiskandes någonstans, eldvakter,  och fikavakter är naturligtvis välkommna.

Kanske ger vi oss ut på djupt vatten....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0